Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
nie wieśniak, bo możesz sobie pochodzić z miasta i być wieśniakiem, mówi się rolnik.
chybeck napisał/a:
nie wieśniak, bo możesz sobie pochodzić z miasta i być wieśniakiem, mówi się rolnik.
jak to się mówi: "wieśniak to nie pochodzenie, a stan umysłu". Jest jeszcze jedno słuszne stwierdzenie: "Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy"
Nie napiszę wieśniak, bo kadetem tera nie przyjechał. Poza tym chłopak normalny jest więc nie ma sensu go obrażać. : )
Geniusz!
nawet dobrze, że ktoś to wrzucił tutaj, bo bym nie wiedział o jego istnieniu
nawet dobrze, że ktoś to wrzucił tutaj, bo bym nie wiedział o jego istnieniu
chłopak nieżle sobie radzi.
JEDNAK:
Najbardziej sadystyczne na Sadistic.pl jest wrzucanie właśnie takich filmików.
JEDNAK:
Najbardziej sadystyczne na Sadistic.pl jest wrzucanie właśnie takich filmików.
Przynajmniej to jest jakiś talent. A Magda Welc pokazała jak się płacze, żeby wygrać.
Pieprzony masturbator
Na sadistica to może się nie nadaje,
ale ja tam się tym jaram!
Na sadistica to może się nie nadaje,
ale ja tam się tym jaram!
Uprzedzenia do wieśniaków/farmerów macie, że musicie go obrażać i tym samym się dowartościować? Koleś wymiata, jeśli to naprawdę jest jego improwizacja, to szczena opadając połamała mi klawiaturę :/
I skąd niby można mieć pewność, że to właśnie jest improwizacja? Może uczył się tego przez pół roku ... i kłamie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie