Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Taaa.. może jeszcze filmiki z mszy będziecie wrzucać ? rozumie gdyby to dziecko ręce połamało albo spadł by na niego reflektor ale takie nagrania to mogę sobie na youtube oglądać ..
MC Jędrek
Kiedy najmłodszy hip-hopowiec świata wyszedł na scenę i zaczął wyginać śmiało ciało
planujesz wrzucić wszystkie występy z tej edycji?
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Jery
2010-09-29, 13:46
Sadystyczne to by było jakby spadł ze sceny albo sobie coś złamał. Wypad na samosie z czymś takim :/
Konto usunięte
2010-09-29, 13:58
No mało sadystyczne ale przynajmniej jeden dzieciak który zamiast w przyszłości chlać i ćpać ma szansę na to żeby coś sobą przedstawiać. Szacun dla młodego.
Konto usunięte
2010-09-29, 14:21
Konto usunięte
2010-09-29, 14:41
k🤬a moze zrobcie kompilacje dzieci mają talent na sadisticu , k🤬a ban za to gówno powinien być
Jery, jak się nie podoba to nie oglądaj
do nauki gowniarzu
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
Konto usunięte
2010-09-29, 17:56
w poprzednich edycjach też był jakiś kolo który tańczył i też był w podobnym wieku
Konto usunięte
2010-09-29, 17:58
Przez chwilę zwątpiłem czy naprawdę jestem na sadisticu.
Konto usunięte
2010-09-29, 18:36
to pajacowanie to niby talent?? Co za debil to tu wrzucił?? WhyMe ogarnij p🤬de, jak to już ktoś wcześniej napisał.
pewnie zrobilbys mi gałe za małe piwo, nie? Nic z tego...