Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:18
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Chyba znalazłem nowy hymn sadoli. Wykonanie sprawia, że łezka się w oku kręci, poza tym wojskowy pracuje w fabryce budyniu!
Bardzo ciekawi chłopacy . Nie musi nikomu się podobać to jak śpiewają jednak ich słowa i chęć zmiany są bardzo motywująca.
Wyglądają na kolejny boys band ale na szczęście nie stali się nim.
Dla mnie pełen szacunek za przyznanie się do błędu i przeszłości .
Dobry przykład dla tych którzy twierdzą, że w życiu nie da się nic zmienić . Z przestępczości na wyżyny list przebojów , sława i kasa .
Wystarczy chcieć .
Wyglądają na kolejny boys band ale na szczęście nie stali się nim.
Dla mnie pełen szacunek za przyznanie się do błędu i przeszłości .
Dobry przykład dla tych którzy twierdzą, że w życiu nie da się nic zmienić . Z przestępczości na wyżyny list przebojów , sława i kasa .
Wystarczy chcieć .
Jacyś robo - czeczeńcy z indyjskiego mam talent.Fajnie się to ogląda
Rozkręca się później.
Przewaliłem dziesiątki filmików,tego nie zauważyłem.
Rozkręca się później.
Przewaliłem dziesiątki filmików,tego nie zauważyłem.
stare poza tym to nie czeczeńcy to są nakrycia głowy hindusów
Sikhowie, a nie Czeczeni.
Bir Khalsa Group
Poza tym - było.
sadol.pl/indiana-talent-show-warriors-of-goja-vt93494.htm
Bir Khalsa Group
Poza tym - było.
sadol.pl/indiana-talent-show-warriors-of-goja-vt93494.htm
Mentorstajl napisał/a:
Przewaliłem dziesiątki filmików
nie interesuje nas Twe życie intymne
Właśnie dlatego uwielbiam Ormian. Moim zdaniem to jeden z najwybitniejszych narodów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie