Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
K🤬a,j🤬i Amerykanie-jak im gówniarz powiedział,że uprawia "hip hop",to już cała sala fapuje... -_-*
Jak rap to crip walk. C🤬j nie rap,
Konto usunięte
2010-11-21, 22:43
a ja Ci synu powiem to jest SADISTIC.PL a ty mi tu wrzucasz jakiegoś ciula z mikrofonem. Serwis jest atakowany przez osoby NEO, które nie wiedzą wogóle co to jest za serwis. MAM doś oglądania na tym serwisie raperów, muzyków, zj🤬ych teledyskow bo jakis 100% JP musli ze to jeest cool.
Jeśli nie chciało Ci sie tego czytać
Krótka riposta - sp🤬alaj
OSAMA ITAK CIE ZAJEBIE
Konto usunięte
2010-11-21, 23:20
your_enemy napisał/a:
Że co on pokazał w 4:16 ? Raperzy tak pokazują ? A nie metalowcy ? Nie ogarniam.
Jak widać, mają coś wspólnego (nie tylko pedalski ryj). Btw. ten symbol to corn, jako pierwszy używał go Dio (niestety już kaput Dio), symbol kojarzony z rogami szatana. Wk🤬ia mnie jak takie z🤬by jak Bieber i jego hiphopowy sobotwór pokazują coś czego znaczenia nie znają. Niech giną.
Konto usunięte
2010-11-21, 23:25
To jest Sadistic!...........K🤬O
LazyM, twój chłoptaś ci dziś nie dał?
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Najgorzej jak mama w ambicje wbije.,
Konto usunięte
2010-11-22, 0:10
Tutaj młody rapujący niggerek
Mudżyn albinos. Żaden normalny białas tak nie robi
podpis użytkownika
Półgłówek jest Mędrcem wśród idiotów
Konto usunięte
2010-11-28, 23:58
Rosyjscy budowlańcy w akcji - wszystko na żywo .
Całkiem fajnie im to wyszło.
Konto usunięte
2010-12-04, 22:20
Czyli jak wyp🤬zieć sobie sławę...
Takiego lepiej wywalić, bo przecież do programu live bierze się piosenkarzy.
Konto usunięte
2010-12-05, 1:35
w niemieckiej edycji koleś przeszedł dalej.
Konto usunięte
2010-12-05, 2:28
mikrofon już pewnie wziął se do domu
Konto usunięte
2010-12-06, 0:32
Śmierdząca sprawa...co nie zmienia faktu, że to bodaj najlepszy wokalista w tej edycji.