👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sorry , mój pierwszy "materiał " , wiem że nic ciekawego , ale że głupi pustak rozwalił sobie ryj , to postanowiłem wrzucić

raistpol napisał/a:
Steve T
ale ten koles to też jest gówno, które zyje dzieki innym gównom..
ot, taki gównożerca

Raflik napisał/a:
Jakbyś oglądał ten program to byś wiedział że nie jest to zwykła PUSTA lala, zachowuje się normalnie. Na prawdę ocenianie ludzi po wyglądzie a nie o tym co mówią.
O prosze jest jeden widz tej żenady. Love island i inne gowna tez ogladasz z pasja?
Nie rozumiem o co ten hejt, bo samą prawdę powiedziała. Zawsze jej się "wydaje".
I niestety tacy ludzie będą zawsze bogaci, bo np. stolarz, któremu się wydaje, że jest dobry woła za robotę 5x więcej od takiego, co nie zdziera albo jest niepewny siebie życiowo.
A tu proszę, mówić dobrze nie mówi, mówi, że jest najlepsza i robią z niej gwiazdę w tv
I niestety tacy ludzie będą zawsze bogaci, bo np. stolarz, któremu się wydaje, że jest dobry woła za robotę 5x więcej od takiego, co nie zdziera albo jest niepewny siebie życiowo.
A tu proszę, mówić dobrze nie mówi, mówi, że jest najlepsza i robią z niej gwiazdę w tv

poziom programów TV obrazuję IQ przeciętnego Polaka. Jak ma być dobrze w tym kraju jak władzę wybierają przeważnie idioci?
Cryo napisał/a:
Dlatego właśnie nie oglądam gównianej polskiej telewizji
Tylko, że to nie jest polska telewizja tylko polskojęzyczna telewizja.
Heh, ja znam osobiście jedną parkę która brąła w tym udzuia, chyba w ostatnim obecnie sezonie.. Pewne interesy z nimi robiłem. Kasy jak lodu, godności człowieka i gustu za grosz. Takie wsioki parszywe, tylko w ciuchach od Gucciego, w mercedesach za miliony, co trzecii miesiąc na dwa tygodnie na Malediwach. Ona zrobiona we wszystkich możliwych miejscach, na fotkach na insta i daleka zjawisko, z bliska widać jak jej żyły na dłoniach i stopach wychodzą jak kulturyście, ust domknąć nie potrafi porządnie bo parówy. Wracałem i aż z przyjemnością patrzyłem na żonę, naturalną, niedoskonałą, ale nie plastikową.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie