Ten instruktor to głupszy od niej. Motocykl o takiej pojemności i mocy do nauki jady dla kogoś kto nigdy nie jeździł. Ciekawe czego on się spodziewał

Dam piwo bo mnie troszkę rozśmieszyła, ale skąd ty to k🤬a wytrzasnąłeś ziom?

podpis użytkownika
Fuck lefties!!!
K🤬a, jak jej ten cały plastik w dupsku popękał, to dopiero będzie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
To jest sadistic czy pomponik ? Ludzie trzymajmy jakiś poziom z materiałami bo zaraz ludzie zaczną wrzucać przepis na sernik z torebki.
Wyobraźcie sobie, że są ludzie którzy to oglądają. Mi to się krew od razu gotuje jak to widzę. No kwintesencja sp🤬olenia, jakies plastikowe gowno z farszem zamiast mózgu ma talenty nie, nie mogę na to patrzeć.
kolo napisał/a:
Zapewne jest coś w czym jest naprawdę dobra...
Tak usta ma wydatne

Nie wiem, co to, ale obstawiam, że to jakaś produkcja TVN. Przestałem to gówno oglądać po "występie" jednej "pani", trzymającej gitarę.
35i napisał/a:
Nie wiem, co to, ale obstawiam, że to jakaś produkcja TVN. Przestałem to gówno oglądać po "występie" jednej "pani", trzymającej gitarę.
Bardzo ładny występ , treść , forma przekazu , powala na kolana= genialne nadaje się jak nic Na = Euro Wizję w przyszłości
Blondynki to są jednak fajne dziewczyny. Zawsze do porannej kawy zapewniają coś do pośmiania się

Po koksie się jej się wszystkie talenty odblokowują jak każdemu kto na codzień ma niskie staty