👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten instruktor to głupszy od niej. Motocykl o takiej pojemności i mocy do nauki jady dla kogoś kto nigdy nie jeździł. Ciekawe czego on się spodziewał

To jest sadistic czy pomponik ? Ludzie trzymajmy jakiś poziom z materiałami bo zaraz ludzie zaczną wrzucać przepis na sernik z torebki.
kolo napisał/a:
Zapewne jest coś w czym jest naprawdę dobra...
Tak usta ma wydatne

Nie wiem, co to, ale obstawiam, że to jakaś produkcja TVN. Przestałem to gówno oglądać po "występie" jednej "pani", trzymającej gitarę.
35i napisał/a:
Nie wiem, co to, ale obstawiam, że to jakaś produkcja TVN. Przestałem to gówno oglądać po "występie" jednej "pani", trzymającej gitarę.
Bardzo ładny występ , treść , forma przekazu , powala na kolana= genialne nadaje się jak nic Na = Euro Wizję w przyszłości
Blondynki to są jednak fajne dziewczyny. Zawsze do porannej kawy zapewniają coś do pośmiania się

Po koksie się jej się wszystkie talenty odblokowują jak każdemu kto na codzień ma niskie staty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie