kompleks edypa... syndrom można mieć downa, jak coponiektórzy tutaj...
syndrom
1. ogół cech, objawów właściwych danemu zjawisku;
2. w medycynie: ogół objawów właściwych jakiejś chorobie, stanowiący podstawę do jej zdiagnozowania
kompleks
2. w psychologii: kombinacja cech osobniczych, pragnień, emocji, uczuć, najczęściej nieświadomych, przejawiających się w różnego typu dążeniach, obawach, wpływający na zachowanie się i przyjmowanie określonej postawy wobec innych, np. kompleks Edypa;
traf
2020-12-24, 5:07
za kilka lat będzie ją dmuchał - nowoczesność zbliża się wielkimi krokami
Ale bym ją rżnął .... całymi dniami, zaspermił bym ją jako mamuśkę ;> każdy otworek jej ciała , gnoja wyj🤬 bym z domu
@terminator gdzie ty mieszkasz? Na messengerze z miesiąc temu to już miałem.
Śmiejecie się, ale zobaczcie jaką ma babeczka linię i ciałko po porodzie.
Nasze polskie witaminki w tym wieku to najczęściej otyłość drugiego stopnia, rozstępy i cellulit, ale to oczywiście sprawa genów, hormonów a nie tego, że są po prostu leniwymi świniami.
Prześliczne mięso. A gnojka da się wyj🤬 w tajgę.
SpeedyG napisał/a:
Śmiejecie się, ale zobaczcie jaką ma babeczka linię i ciałko po porodzie.
Nasze polskie witaminki w tym wieku to najczęściej otyłość drugiego stopnia, rozstępy i cellulit, ale to oczywiście sprawa genów, hormonów a nie tego, że są po prostu leniwymi świniami.
To nie kwestia genów tylko kasy - nasze polskie kobietki po 40stce które są z zawodu "żonami bogatych mężów" i w życiu nie robią NIC poza makijażem też tak dobrze wyglądają, pracowite bussineswoman przy kasie też są zadbane - patrz Rozenkowa, Ogórkowa, Cichopkowa, Chodakowska (k🤬a mać ale ja jestem stary - w którym momencie Chodakowska z super-fit dwudziestki stała się przykładem lekko przechodzonego MILFa?)
35i
2020-12-24, 8:39
Nossos napisał/a:
Gnuj za okno
Fajnie masz na chacie, ale pewnie czas na świąteczne porządki. Poza tym widzę, że słownik wyleciał wcześniej.
Pewnie ma cisną dziurkę. Matka też niezła

Hue hue hue...no dobra a na serio panna jest ładna ale z charakteru k🤬a. Wywija dupą przy dzieciaku jak striptizerka przy starym dziadzie który zaraz wsadzi jej 10 zł za gacie. Jeszcze ta mina w pewnym momencie jak macha dupalem Szon po prostu, ale zajebisty szon.
Gdzie jest ojciec ja się pytam?
Wyobraźcie sobie jak młody odkrywa takie nagrania za 10 lat i uświadamia sobie co tu się tak naprawdę odj🤬o xD