Przynajmniej już wie, że jak coś się jej stanie to nie ma co liczyć na pomoc dzieci.
Typowa pato madka, która nudzi się w chacie...
Skąd wiem?
Córka krzyczy do niej "fuck you" po wszystkim ...
Szacunek u dzieci jest
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Skąd wiem?
Szacunek u dzieci jest

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."

Szkoda, że dzieciaki wogóle nie są nauczone co w takich sytuacjach zrobić :/ U nas tego uczą już od małego...
K🤬a ja to jedbak miałem nudne dzieciństwo... albo po prostu normalnych rodziców.
D3Ton napisał/a:
Skąd wiem?
Szacunek u dzieci jest
dzieciak z emocji rzucił mięsem ale matka jednak zwróciła uwage na słownictwo więc nie taka pato matka

Mi się coś nie do końca wczytuje? Nie widzę ani nie słyszę na filmiku żadnego dziecka. Ile to trwa? Ja mam 19 sekund.
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Ale by miała zdz🤬ko gdyby dzieciak miał na nią wyj🤬e i w ogóle się tym nie zainteresował.
D3Ton napisał/a:
Skąd wiem?
Szacunek u dzieci jest
Do każdego powinno się zwracać tak jak sobie na to zasłużył. Tym wyczynem wobec małych dzieci to powinno się do niej zwrócić kopem na mordę, więc i tak jej się upiekło.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Córka się wsciekła i nabluzgała na matkę,
Syn stał jak słup soli i ryczał.
Nieźle.
Syn stał jak słup soli i ryczał.
Nieźle.
sensualna napisał/a:
dzieciak z emocji rzucił mięsem ale matka jednak zwróciła uwage na słownictwo więc nie taka pato matka
Mnie w jej wieku nawet nie przyszłoby do głowy użyć takich słów przy matce

Choćbym miał urwaną nogę nad kolanem

podpis użytkownika
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."