👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej już wie, że jak coś się jej stanie to nie ma co liczyć na pomoc dzieci.
Typowa pato madka, która nudzi się w chacie...
Skąd wiem?
Córka krzyczy do niej "fuck you" po wszystkim ...
Szacunek u dzieci jest
Skąd wiem?
Szacunek u dzieci jest

Szkoda, że dzieciaki wogóle nie są nauczone co w takich sytuacjach zrobić :/ U nas tego uczą już od małego...
D3Ton napisał/a:
Skąd wiem?
Szacunek u dzieci jest
dzieciak z emocji rzucił mięsem ale matka jednak zwróciła uwage na słownictwo więc nie taka pato matka

Mi się coś nie do końca wczytuje? Nie widzę ani nie słyszę na filmiku żadnego dziecka. Ile to trwa? Ja mam 19 sekund.

D3Ton napisał/a:
Skąd wiem?
Szacunek u dzieci jest
Do każdego powinno się zwracać tak jak sobie na to zasłużył. Tym wyczynem wobec małych dzieci to powinno się do niej zwrócić kopem na mordę, więc i tak jej się upiekło.

Córka się wsciekła i nabluzgała na matkę,
Syn stał jak słup soli i ryczał.
Nieźle.
Syn stał jak słup soli i ryczał.
Nieźle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie