Widzę, że nikt jeszcze nie wrzucił...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-02, 14:16
KSW to teatrzyk, jakoś mam wrażenie że te wszystkie walki są ustawione... Dopóki Khalidow nie przejdzie do UFC, dopóty będę tak myślał
konto usunięte
2012-12-02, 14:17
konto usunięte
2012-12-02, 14:27
konto usunięte
2012-12-02, 14:30
konto usunięte
2012-12-02, 14:35
Bez wątpienia Mamed jest dobrym zawodnikiem. Tylko k***a dlaczego nie dostanie w końcu kogoś z wyższej półki? Nie mają kasy na lepszych zawodników? Kendall z którym bił się Mamed, dostał ostatnio bęcki od Jaya Silvy. Silva natomiast przegrał na ostatniej gali KSW z Materlą. Właściciele KSW o takich rzeczach nie wspominają , tylko mydlą oczy tym, że zawodnik bije się w UFC, STRIKEFORCE itp itd.
Ale to, że wszystkie , bądź prawie wszystkie walki tam przegrywa.... jest nieistotne.
DAĆ MU LOMBARDA!!!!!!!!!!!
konto usunięte
2012-12-02, 14:35
KSW świetne show to pokazał w walce pudziana z thomsonem... a skoro takie rzeczy się działy to różne inne też się mogą dziać...
Zawodnicy rezygnują tydzień przed walką... ha ha- co gala to kontuzje nagle ktoś dostaje- no bez przesady...
Ale generalnie wszystko ostatnio co związane ze sportem kojarzy mi się z dopingiem, łapówkami, układzikami i cwaniactwem....
wszyscy grają dla kasy, nikt dla klasy... nie ma czym się pasjonować i dobrze bo jest wiele piękniejszych rzeczy na świecie, jak śpiew ptaków, szum lasu i traw...
konto usunięte
2012-12-02, 14:43
Nie spinajcie to tylko internet
konto usunięte
2012-12-02, 14:46
konto usunięte
2012-12-02, 14:58
zapraszam każdego hejtera na matę, pokaż co potrafisz o ile nie jesteś p🤬deczką i mamusia cie podwiezie, potem można komentować
konto usunięte
2012-12-02, 15:03
bardziej mi się podobała walka kobitek
konto usunięte
2012-12-02, 15:11
komentatorzy tak się zachowują jakby mu loda chcieli zrobić
Osobiscie uważam,że Mamed (bez obrazy dla jego umiejętności) nadaje sie tylko na nasze podwórko. Myślę,że gdyby dostał jednego z braci Diaz,St. Pierr`a,a nawet o wagę lżejszego Jose Aldo to nie mialby najmniejszych szans. Jestem w 100 % pewien,bo to nie ten poziom i nie ta klasa zawodnika,jednak UFC,a ksw to niebo,a ziemia,taka jest brutalna prawda.
konto usunięte
2012-12-02, 15:39
johngrisham,
Takie krowy jak ty co dużo muczą to mało mleka dają,więc nie kozacz synek,
a co do marudzących ludzi,to oni zawsze marudzą i nie da się wszystkim przypasować, taka nasza krew zawistna i wszystko na nie
konto usunięte
2012-12-02, 15:48
Dostał lowkicka na obciąrzoną noge , to musiało boleć . Zastanawiam sie czy na brzuch też przyjmują na rozluźnione mięśnie