Mamed stanął na wysokości zadania po raz kolejny
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
mamed = muzułmanin
na dodatek klęczy po każdej walce
dla mnie powinien on dostać bana na PL
na dodatek klęczy po każdej walce
dla mnie powinien on dostać bana na PL
Do osoby która pisała o 5-10 sek i odklepał.... Przebiegnij się parę km i niech ktoś Cie przydusi
) 3 sek i odpadasz...
co z niego za sportowiec jak nie chce konkurować z najlepszymi.
Brawo najlepszy z średnich... W sumie czy ten cyrk można uznać za sport ??
Brawo najlepszy z średnich... W sumie czy ten cyrk można uznać za sport ??
Rozwalił gilotyną zawodnika stójkowego - faktycznie, sukces... dają mu słabiaków to i wykańcza większość w 1 rundzie.
Kurde jak by każdy muzułmanin był jak Mamed to świat by wyglądał inaczej
TomaZ93 jak dojdize do starcia to on będzie w czołówce tych co będą zwalczać niewiernych.............
boogeyman, Pabis3,
ekspertem nie jestem, nie walczę zawodowo, nie mam długiego stażu w tym sporcie
ale nie zgodzę się z porównaniem 2 minut 30 sekund walki do kilku kilometrów biegu. Zwłaszcza tej walki która nie była na pewno najszybszą, ani też najbardziej wyczerpującą w historii tego sportu.
Oni zarabiają na życie w ten sposób i mają, w większości wypadków, o wiele większą wydolność od przeciętnego zjadacza chleba.
Pabis3
Większości akcji które mają miejsce w klatce "nikt normalny nie wytrzyma"
Jeśli ktoś nie może sobie tego wyobrazić to polecam obejrzenie walk UFC, PRIDE bądź STRIKEFORCE.
ale oczywiście mogę się mylić
nie zmienia to faktu, że mamed wygrywa kolejną walkę z zawodnikiem który swoją szczytową forme ma kilka lat za sobą
ekspertem nie jestem, nie walczę zawodowo, nie mam długiego stażu w tym sporcie
ale nie zgodzę się z porównaniem 2 minut 30 sekund walki do kilku kilometrów biegu. Zwłaszcza tej walki która nie była na pewno najszybszą, ani też najbardziej wyczerpującą w historii tego sportu.
Oni zarabiają na życie w ten sposób i mają, w większości wypadków, o wiele większą wydolność od przeciętnego zjadacza chleba.
Pabis3
Cytat:
owszem ale ani jeden ani drugi nie jest "normalny".Nikt normalny nie wytrzyma dłuższego miażdżenia szyi
Większości akcji które mają miejsce w klatce "nikt normalny nie wytrzyma"
Jeśli ktoś nie może sobie tego wyobrazić to polecam obejrzenie walk UFC, PRIDE bądź STRIKEFORCE.
ale oczywiście mogę się mylić
nie zmienia to faktu, że mamed wygrywa kolejną walkę z zawodnikiem który swoją szczytową forme ma kilka lat za sobą
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie