📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gracz napisał/a:
na pierwszym zdjęciu jest dziewczynka przecie...
Wiesz, jak ciebie rodzice ubierali to tez wszyscy mysleli ze to dziewczynka... Pozory myla...

GameBoy a was w szkole uczyli jak rozpoznać płeć człowieka bez zaglądania pod sukienkę?

donwasyle napisał/a:
GameBoy a was w szkole uczyli jak rozpoznać płeć człowieka bez zaglądania pod sukienkę?
![]()
Myle ze tak. W przedszkolu chlopaki bawili sie zabawkami, a dziewczynki musialy z kucharkami zmywac bo obiadku...
Tak wyglada wlasnie "true sadol" - nigdy nie por🤬a i nigdy nie bedzie mial kumpli ale rodzice go kochają. Ale jest bardzo sadystyczny.

GameBoy1990 napisał/a:
Wiesz, jak ciebie rodzice ubierali to tez wszyscy mysleli ze to dziewczynka... Pozory myla...
Jeżeli masz problem z rozróżnieniem płci na tym zdjęciu, to przykro mi, ale wygląda na to, że jesteś gejem. A jeśli chciałeś zabłysnąć i dostać kilka piw, to przykro mi, ale wygląda na to, że jesteś idiotą.

toć to małe "coś" to młody Bubbles z "Trailer Park Boys" ;p
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie