Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kaczor68 2022-07-21, 13:30
Che che ,co za locha. kajdanki za małe. Nie prościej było odstrzelić..
Zgłoś
asys_91 2022-07-21, 21:04
Dindu nuffin! Dindu nuffin!
Zgłoś
toskafka993 2022-07-22, 11:57
Co tam się odjaniepawla ?
Zgłoś
Anthek 2022-07-23, 8:39 2
Od zawsze mnie ciekawiło, co też się musi dziac w umyśle takiej osoby. Staranowała ludzi, otoczona radiowozami dalej kontynuowała podróż. Co ona, k🤬a myślała, że przejedzie 200 metrów i gwiazdki znikną niczym w GTA? Jeszcze to tłumaczenie, że nie zrobiła nic z tego, co mówią, że zrobiła. Podejrzewam, że ona jedyne co słyszy, to ten charakterystyczny szum, gdy alkohol wsiądzie za mocno. Nie mógłbym robić w policji, bo ja na miejscu policjanta, zamiast się szarpać z tym kartoflanym, ulanym k🤬iskiem wyładowałbym magazynek w ten pusty łeb i poczekał, aż sama się wyleje z pojazdu...

podpis użytkownika

Mam marzenie, może głupie - by podpalić bąka w dupie !
Zgłoś
Cheox 2022-07-23, 23:44 1
W tym przypadku kolor skóry to nie przypadek...
Zgłoś
Sokole_Oko 2022-07-31, 3:56
"Ja nic nie zrobilam... ja nic nie zrobilam..."
No faktycznie k🤬a
Niewinna jak konwalia...

podpis użytkownika

Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !
Zgłoś
Grubyloluś 2025-03-16, 20:27
Domniemam ze akcja filmiku zaczyna sie gdzies w polowie gdy udalo im sie na chwile zatrzymac pojazd. Pytanie wiec czemu nie strzelali w opony tudziez „instrybutor”. Pytanie nr 2. Czemu nie strzelali skoro to US i A gdzie strzelaja do bezdomnego bo ruszyl noga w momencie jak mial lezec. Kompromitacja sluzb w polsce takie nagranie nie trafilo by do sieci lub funkcjonariusz za to odpowiedzialny stracil by posade. Tak komentarz po 3 latach poniewaz nudy i ogladam starsze filmiki
Zgłoś