Niewdzięczny gimbus!!Starzy zap🤬lają a ten c🤬j siedzi i śmierci
Kiedyś matula spuściła by mu wp🤬l, taki że by przez miesiąc na dupie nie siedział.
Dzięki Ci "borze" za normalnych rodziców, którzy potrafili mi przyj🤬 paskiem po dupie aby mnie wychować na normalnego człowieka.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Dzięki Ci "borze" za normalnych rodziców, którzy potrafili mi przyj🤬 paskiem po dupie aby mnie wychować na normalnego człowieka.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
za takie pyskówki...ech...zresztą...gimbaza,hipster,gender,"ale żal"...każde pokolenie ma swoje racje ale to teraz to kurestwo...a ten gnojek za takie popisówki kosztem matki powinien dostać kablem od prodiża po łbie...

Hrodgar, Podaj adres na Sadolu to się zgromadzimy i ci przyjebiemy .
Straszna c🤬jnia, to jest klasyk:
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
protektora ma j🤬y oszust
podpis użytkownika
jak by co, to ja nic nie wiem.
Ezoteryk napisał/a:
Hrodgar, Podaj adres na Sadolu to się zgromadzimy i ci przyjebiemy .
A co sam nie dasz rady?
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

Chlopczyk w Wieku 14-16 lat.. Ktoremu wlos na jajkach jeszcze nie Wyklul sie ..
Pyskuje mamie ktora go wydala na Swiat .. !! powinnen byc jej wdzieczny za dar Zyci Do h🤬ja wafla..( i dac pograc w zaj🤬a Gre .. Kobieta tez czlowiek z kuchni czasem mozna wyposcic )
Przeklinam Dzien w Ktorym Matka wydala Cie na Swiat obys zdech z Glodu .. !!
Pyskuje mamie ktora go wydala na Swiat .. !! powinnen byc jej wdzieczny za dar Zyci Do h🤬ja wafla..( i dac pograc w zaj🤬a Gre .. Kobieta tez czlowiek z kuchni czasem mozna wyposcic )
Przeklinam Dzien w Ktorym Matka wydala Cie na Swiat obys zdech z Glodu .. !!
Ojciec musi być cieplakiem skoro argument "mam powiedzieć dla ojca" nie zadziałał..