W Polsce jest to sport wciąż mało popularny ale w "ju es and eej" armwrestlerzy traktowani są jak królowie.
Janek jest jedynym Polakiem, który miał okazję walczyć na Vendettcie w Las Vegas i co więcej dwa razy pokazywał, że Polak potrafi.
Kilkukrotny Mistrz Polski, medalista Mistrzostw Świata, brązowy medalista Arnolds Calssic a poza tym patriota i zajebisty koleżka.
W mediach raczej go nie zobaczymy więc wrzucam tutaj, mam nadzieję, że część z Was zainteresuje się tematem.
Ma dziewczynę więc siła wypracowana raczej na treningach
Jak ktoś chce więcej info to można go znaleźć na FB - Jan Żółciński
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łyche zrobił nie liczy sie
konto usunięte
2016-01-19, 16:31
Nie jestesmy w ju es ej, tutaj to sport dla debili
konto usunięte
2016-01-19, 16:40
kevin2000 napisał/a:
Nie jestesmy w ju es ej, tutaj to sport dla debili
Nie jeden by się zdziwił ile w tym sporcie jest techniki, strategii i detali o które trzeba zadbać podczas starcia.
Na szczęście nie u każdego mięśnie rosną kosztem szarych komórek.
konto usunięte
2016-01-19, 16:44
konto usunięte
2016-01-19, 16:55
up
uśmiałem się w końcu,łap piwko
konto usunięte
2016-01-19, 17:41
Raz prawą, raz lewą. Czy ktoś kto zna zasady i wytłumaczy mi jak jest rozwiązywany problem jeśli czyjaś ręka jest dominującą? Siłują się na każdą po kolei czy zawody są tylko na jedną ukierunkowane? Capitan obvious?
konto usunięte
2016-01-19, 18:05
up
Każdy turniej podzielony jest zasadniczo na dwie kategorie (oprócz kategorii wagowych) - prawa i lewa ręka.
Jedni zawodnicy (jak Janek) czują się lepiej na lewą rękę, inni startują na prawą.
Są tacy, którzy startują na prawą i lewą.
Wszystko zależy od predyspozycji.
Są również gale, gdzie zawodnicy walczą na zmianę.
Co organizator to inna formuła.
Zdarza się również, że zawodnicy walczący na lewą rękę są parowani z tymi praworęcznymi.
Ale takie rzeczy dzieją się zazwyczaj na galach typu VENDETTA gdzie liczy się show.
konto usunięte
2016-01-19, 18:13
up
Lata samotności robią swoje
Ja bym ich pokonał,jestem singlem
marcin_zbok napisał/a:
ale w "ju es and eej" armwrestlerzy traktowani są jak królowie.
Chyba w kręgach takich ludzi jak Ty, co USA widzieli w TV.
konto usunięte
2016-01-19, 20:34
konto usunięte
2016-01-19, 21:28
Z całym szacunkiem do poświęcenia, włożonego czasu, pieniędzy i pasje ale ten sport tak strasznie mi się nie podoba. Szczerze mówiąc wolałbym oglądać szachy albo nie wiem, chyba nawet Curling