Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Man At Arms znowu w akcji!
M................z • 2014-01-13, 19:27
Man At Arms znowu wykuł coś nowego, tym razem jest to ponad dwumetrowy miecz, należący do Sephirota z gry Final Fantasy 7.

Filmik jest z dzisiaj, więc jeżeli ktoś był szybszy, to temat wyj🤬
Zgłoś
Majozen 2014-01-13, 23:33 7
Tak jak normalnie podobają mi się jego repliki, tak tutaj odwalił lipę jak c🤬j. Prawdziwe Zanbatō (w prostym opisie katana o rozmiarach ok 2.5 metra) nie wygina się tak na boki przy zamachach, a to za sprawą tego, że jest przekuwana i hartowana kilkukrotnie, co pozwala utrzymać dużą sztywność. Miałem okazję trzymać w ręku prawdziwe Zanbatō, wykute przez jednego z ostatnich japońskich mistrzów i nie zachowuje się ona jak na filmie.
Zgłoś
mp_toujane 2014-01-13, 23:41 6
postawie piwo temu kto wsadzi c🤬ja pod power hammer i wrzuci na harda
Zgłoś
a................0 2014-01-13, 23:44 1
Głupi udawany bezjajeczor, co nie potrafi nawet kilku warstw stali wykuć jak prawdziwy artysta zajmujący się kuciem mieczy samurajskich. J***ny pozer i tyle. Anty-piwo.
Zgłoś
m................w 2014-01-13, 23:51
@up zobacz jego inne filmy i zrób lepiej. a na końcu posmaruj dupę bo dzisiaj chyba zapomnialeś
Zgłoś
Zimny_browar 2014-01-14, 0:02 1
Testy wyj🤬e w kosmos, takie samo spustoszenie sieje kawałek patyka. J🤬y kawałek plastiku który pęknie po 3 zamachu z gry pewnie dla pedałów.

W porównaniu do innych jego dzieł ta katana jest zj🤬a.

podpis użytkownika

Czytając ten napis straciłeś 5 sekund swojego życia.
Zgłoś
I................r 2014-01-14, 0:09 1
Ta broń mu w ogóle nie wyszła. Coś mi się zdaje że koleś odpuszcza albo pomysł na taką bezuzyteczną katanę był tak c🤬jowy, ze nawet sie zbytnio nie przejmował.
Przypuszczam że to drugie.
Zgłoś
cycek01 2014-01-14, 0:24 3
Durnie z Was.

A Sephiroth to wg mnie 'najbarwniejszy' (o ironio) z czarnych charakterów ever. FF7 rządzi.
Zgłoś
Tassadar 2014-01-14, 0:25
Takim mieczem sam sobie prędzej krzywdę zrobi. Ale to wkońcu fantazja.

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
A................L 2014-01-14, 0:43
Z innej beczki. Ktoś zna nazwę kawałka w 5:14 gdy miecz prezentowany jest na tym 'tronie'?
Zgłoś
B................0 2014-01-14, 1:11
@Majozen a ten mistrz nie przedstawił ci się przypadkiem jako BongMan?
Zgłoś
Dwarfu 2014-01-14, 6:47
Prezentuje się nieźle, ale do japońskim mistrzów to mu trochę brakuje.
Zgłoś
avalanch 2014-01-14, 9:10 1
Smutas napisał/a:

Co za ciul podnieca się bronią, która się nie nadaje do normalnej walki?

Twój nik mówi sam za siebie
Zgłoś
harinezumi 2014-01-14, 14:28
Masamune średnio mu wyszło ale za to Zangetsu - miodzio:)
p.s. tak niektórym może się to podobać, sam ćwiczyłem Iaido i katany dla mnie są jak dla innych motory czy auta:) ważne że ma się hobby, a nie siedzi TYLKO przed komputerem
Zgłoś
k................0 2014-01-14, 15:58
Kriski, powiedz mi talencie, czym dla ciebie jest kultura? Postaram się przedstawić ci twój błąd na prostym przykładzie o kulturze.

Czy to, że np. k🤬a sieć kin helios czy inne gówno nie istnieje od powiedzmy XIV w. wyklucza ją z prawa do nazywania się ośrodkami kultury?

Sapkowski jest największym polskim pisarzem fantasy, a "wiesiek" to jego największa saga. Czy nie mamy więc przypadkiem do czynienia z pewnym dziedzictwem kulturowym jednej z płaszczyzn kultury? Tym bardziej, że sam "wiesiek" staje się również popularny dzięki chłopakom z cdp, ale to już inna bajka...
Zgłoś
IwanMT 2014-01-14, 16:41
Smutas napisał/a:

Co za ciul podnieca się bronią, która się nie nadaje do normalnej walki?

A co Ty k🤬a myślisz, że jakby zrobił młot to by komuś nim na łeb zaj🤬? "24lata" a tępy jak but. Rośnie nowe pokolenie c🤬jów, które jęczą z każdego powodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie