Kolejny mandat dla Wardęgi, czy słusznie nieprzyjęty? Czy Zarząd Dróg Miejskich ma takie prawo?
Jak zwykle komentarze pozostawiam Wam
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Konto usunięte
2013-06-14, 17:58
głos jakby nie przeszedł nigdy mutacji ale jaja ma trzeba to przyznać, na pewno więcej jak pospolity fetyszysta lubiący j🤬 policje
Za j🤬ie strażników, piwko
Konto usunięte
2013-06-14, 20:22
Ta mała k🤬a jest gorsza niż cała ta straż miejska.
Oddał mandat strażnikowi - ja p🤬le ale ma BIG BALLS... :| co to k🤬a jest ? gdzie tu chociaż odrobina słowa z którym ten portal jest związany... oddać cieciowi mandat który pewnie nie ma mocy prawnej bo parkingowy chyba z 600 zł zarabia więc umówmy się - film pokroju "Powiedział Policji PROSZĘ ODEJŚĆ - nie ma co oglądać. Zmarnowane 45 sekund życia.
Konto usunięte
2013-06-14, 20:55
@Devilyn
Nie p🤬l :] Co miał mu przyj🤬 za ten mandat? Za j🤬ie strażników, piwko!
Konto usunięte
2013-06-14, 21:05
Już sam mógł przebrać się za ten parkometr ;__;
43 sekunda typ mówi wyraźnie: "Tu ogólnie nie jest miejsce do parkowania". To jak nie jest miejsce do parkowania to niech sp🤬ala z kwitkiem za brak opłaty. Koniec tematu.
K🤬a, coraz większych cieci do tej straży miejskiej biorą. "Pan mnie nie dotyka".
podpis użytkownika
Fool my once - shame on you,
Fool me twice - shame on me.
@up To nie straż miejska, tylko kontrola strefy parkowania...
To k🤬a nie zwalnie z tego żeby parkować połową auta no chodniku k🤬a jego mać!!!!
Konto usunięte
2013-06-14, 22:11
spina się przed kamerką by wyświetlenia nabić, a jak sprawa i tak pójdzie do sądu czy gdzieś to tatuś sypnie albo na adwokata albo na mandacik ...