📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:19

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak nie przestrzegal przepisow prawa to dostal mandat - co w tym dziwnego? Ano - nic. W kazdym praworzadnym kraju za zlamanie przepisow trzeba poniesc konsekwencje.
Niestety polsza to katolski kraj, wiec jest przyzwolenie na lamanie przepisow, jak zkradziez, gwalt, predkosc czy jazda po alkoholu.
Oby tak dalej, moze sie sami wymazecie z mapy!
Niestety polsza to katolski kraj, wiec jest przyzwolenie na lamanie przepisow, jak zkradziez, gwalt, predkosc czy jazda po alkoholu.
Oby tak dalej, moze sie sami wymazecie z mapy!

@ap
No i dobrze, dreczyc takich jak wy jak najbardziej. Katolstwa mi nie zal w ogole. Dla mnie mogliby palowac przy wyjsciu z kosciola zawsza i kazdego, taka sciezka zdrowia. Moze by wybili glupote z glowy.
No i dobrze, dreczyc takich jak wy jak najbardziej. Katolstwa mi nie zal w ogole. Dla mnie mogliby palowac przy wyjsciu z kosciola zawsza i kazdego, taka sciezka zdrowia. Moze by wybili glupote z glowy.
A zwrócił ktoś uwagę na to, że pług jest skierowany do przodu a nie w bok? Może za to dostał, bo pchał śnieg przed sobą, a nie spychał go na bok.

@Garotief
A potem w niedzielę zjesz grzecznie rosołek babci i pójdziesz do kościoła...
Co Ci katolicy zrobili?? Ksiądz Ci Snickersa zapomniał dać?
A potem w niedzielę zjesz grzecznie rosołek babci i pójdziesz do kościoła...
Co Ci katolicy zrobili?? Ksiądz Ci Snickersa zapomniał dać?

gharotief to jest po prostu bardzo słaby troll na dodatek debil

na moje mieli racje jeśli odśnieżał w tym momencie. Takie wynalazki powinny jeździć ale po prywatnym terenie bo nie wiesz jak takie coś się zachowa na drodze i kto to konstruował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie