Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:19
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-04, 14:04 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 14:05 9
Jak nie przestrzegal przepisow prawa to dostal mandat - co w tym dziwnego? Ano - nic. W kazdym praworzadnym kraju za zlamanie przepisow trzeba poniesc konsekwencje.

Niestety polsza to katolski kraj, wiec jest przyzwolenie na lamanie przepisow, jak zkradziez, gwalt, predkosc czy jazda po alkoholu.

Oby tak dalej, moze sie sami wymazecie z mapy!
Zgłoś
jawamen 2014-02-04, 14:08 83
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 14:10 5
Zgłoś
BongMan 2014-02-04, 14:16 242
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 14:20 3
@ap

No i dobrze, dreczyc takich jak wy jak najbardziej. Katolstwa mi nie zal w ogole. Dla mnie mogliby palowac przy wyjsciu z kosciola zawsza i kazdego, taka sciezka zdrowia. Moze by wybili glupote z glowy.
Zgłoś
Brzydkii 2014-02-04, 14:23 5
A zwrócił ktoś uwagę na to, że pług jest skierowany do przodu a nie w bok? Może za to dostał, bo pchał śnieg przed sobą, a nie spychał go na bok.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 14:30 33
@Garotief
A potem w niedzielę zjesz grzecznie rosołek babci i pójdziesz do kościoła...
Co Ci katolicy zrobili?? Ksiądz Ci Snickersa zapomniał dać?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 14:41 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 15:29 9
Zgłoś
alhazar 2014-02-04, 15:50 13
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 15:53 2
gharotief to jest po prostu bardzo słaby troll na dodatek debil
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-04, 16:08
na moje mieli racje jeśli odśnieżał w tym momencie. Takie wynalazki powinny jeździć ale po prywatnym terenie bo nie wiesz jak takie coś się zachowa na drodze i kto to konstruował.
Zgłoś
BongMan 2014-02-04, 17:36 5
Gharotief, jeśli naprawdę jesteś z Sosnowca to weź przeprowadź się do jakichś Katowic, Chorzowa albo Rudy. Im wstyd przynoś, nie nam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem