Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mandatów unikanie
Radysh • 2013-10-16, 23:22
Niech stracę. Macie dziady! Na wyjazd w dal, zakładamy ciemny sweter na grzbiet a pod spód czarną koszulę. Wyglądamy schludnie (choć ja akurat mam "pióra" do pasa i brodę długą ale liczy się efekt mistyczny ) ,pod szyję ładujemy sobie koloratkę. Wiecie, taką co to sutannowi/duchowni noszą. Gwarancja na "niedostanie" mandatu 99% Oczywiście nie sugeujemy piessesmanom, żeśmy klechom czy innym dzieciolubem. Zwyczajnie, okazujemy skruchę w stylu mszalnym, porządku rzymskokatolickiego. Skruchę okazuje też łapacz, zapatrzony w koloratkę... Po reprymendzie, drobniejszej niż opieprz od mamy/babci czy innego partnera, za niezjedzonyje do końca objadne pierogi, odjeżdżamy w stronę zachodzącego słońca z portfelem sytym jak przed spotkaniem z dzikim wymiarem sprawiedliwości. PS Możemy trafić na jakiegoś ateusza, albo, co nie daj Odynie, antyklerykała! Póki co, to po takim wypadku, radziłbym później obstawić totka albo inne konie. Z pozdrowieniami, brat w "koloratce". PS kombinuję co by tu wymyślić na następny sezon motocyklowy...

Nie formatuję tekstu bo mi się nie chcę.
Ukazał się on min. na Interii pod nick`iem Oprych.

Tekst jest mój, sklecony po pijanemu ale gwarantuję,
że metoda działa. Od lat

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
S................r 2013-10-17, 22:01 3
Dla brata brudasa i jeszcze motocyklisty zawsze piwko.
Zgłoś
S................e 2013-10-18, 17:53
w każdą podróż samochodem zakładasz koszulę i koloratkę?
Zgłoś
S................o 2013-10-18, 18:26 3
mam się przebrać za pedofila żeby uniknąć mandatu? Nie dziękuję.
Zgłoś
Cossmos 2013-10-18, 19:07 1
Radysh napisał/a:

kombinuję co by tu wymyślić na następny sezon motocyklowy...

Pójść do fryzjera?
Zgłoś
sono 2013-10-18, 19:26
Ciekawe, nie powiem, tylko co zrobisz, jak policjant zapyta z jakiej parafii jesteś?

podpis użytkownika

~Au sza la la la ~mam dwie lewe ręce
~Au sza la la la ~nie mam pieniędzy
Zgłoś
masterwow 2013-10-18, 19:41 1
rok temu kolega na balu karnawałowym miał sutannę za przebranie, gdy pojechał odwieźć pijaną koleżankę na osiedle wjechali panowie w radiowozie. Sytuacja wyglądała tak: kolega wysiadł otworzył drzwi od strony pasażera tam wysypała się dziewoja, policja przystanęła kumpel z kozią bródką i kilkoma dredami odwrócił się w ich stronę i pokazał znak krzyża dłonią z dwoma placami wyprostowanymi, mina policjantów bezcenna, koleżanka nie tknięta

podpis użytkownika

...
Zgłoś
A................h 2013-10-18, 19:50 9
jacek44 napisał/a:

Jak można prowadzić w glanach?

Wszyscy wiedzą że glany są dobre do deptania po pedałach.
Zgłoś