Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-05, 0:59 1
Na prawdę nie widzicie o co chodzi?
Niby wszystko pięknie, że takie wzruszające itp. Oczywiście, jakoś trzeba zamaskować prawdziwe intencje.
Tak na prawdę chodzi o ZWRÓCENIE uwagi na wystawę. Dalej mi się nie che pisać. Jak się zastanowicie dojdziecie do tych samych wniosków.
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2014-02-05, 1:08 1
Ciekawe jak by się r🤬ało tą w zielonych spodniach? Tak mnie to zaintrygowało że chyba se zwale
Zgłoś
Chicago 2014-02-05, 1:18
Ej, link nie działa
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 1:56
To dla tych ludzi jest uciążliwe, ale po pewnym czasie przestaje być już przykre i zaczynają żyć po swojemu. Opowiadał sąsiad jak w sanatorium podczas dancingu wywijali ludzie na wózkach: co chwilę ktoś na wózku zaliczył glebę, a wtedy szybko wsiadał na "rydwan" i w szalonym tańcu znów za chwilę wpierniczył się wózkiem w innego. Radości i uciechy ich nie było końca. Ilości zbliżeń z podłogą też.

P.S. Żeby nie było ofiar w pełnosprawnych to gdy zwykli ludzie "szli na jednego" to tamci mieli dla siebie parkiet. Dirty dancing to przy tym ponoć wyglądało jak Krakowiaczek przedszkolaków.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 9:23
Who is perfect? Na pewno nie oni...
Zgłoś
tigerqaz 2014-02-05, 10:53
Inicjatywa i wykonanie naprawdę godna piwa.
Zgłoś
lordbehemoth 2014-02-05, 10:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Taumantis 2014-02-05, 11:11 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2014-02-05, 15:20
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-05, 15:37 2
Fajna byłaby akcja, w której robiliby manekiny także ze zwykłych ludzi. Manekiny sklepowe nie przypominają żadnego normalnego człowieka, służą tylko temu, by ciuchy na nich dobrze wyglądały.
Zgłoś
trebor2709 2014-02-05, 15:46
Każde życie trzeba szanować,ale najważniejsze żeby było białe.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem