📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
I co, że niby mam się wzruszyć? Dawaj linka do innego filmiku z tą poskręcaną karlicą, jeżeli wiesz co mam na myśli.
Nareszcie będę mógł wejść do sklepu i z miejsca powiedzieć: To będzie na mnie zajebiście leżało!
Niemcy jednak się cywilizują. Przed wojną takimi palili w piecach, a teraz proszę - modeli z nich robią.
Takie filmiki często przypominają mi jak bardzo jestem egoistą,przeżywając takie błahe sprawy,gdy inni ludzie mają takie problemy.
Na prawdę nie widzicie o co chodzi?
Niby wszystko pięknie, że takie wzruszające itp. Oczywiście, jakoś trzeba zamaskować prawdziwe intencje.
Tak na prawdę chodzi o ZWRÓCENIE uwagi na wystawę. Dalej mi się nie che pisać. Jak się zastanowicie dojdziecie do tych samych wniosków.
Niby wszystko pięknie, że takie wzruszające itp. Oczywiście, jakoś trzeba zamaskować prawdziwe intencje.
Tak na prawdę chodzi o ZWRÓCENIE uwagi na wystawę. Dalej mi się nie che pisać. Jak się zastanowicie dojdziecie do tych samych wniosków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie