Manifa i babochłopy, chociaż fragment o masturbacji popieram
A propos się nie dziwie ,że babka uwielbia się masturbować ,bo nic innego jej raczej nie pozostaje.
O jak dawna jesteś trans?
jestem kobietą

gdybym był kobietą to bym ze smiechu umarł albo ze wstydu z domu nie wychodził......
A to wspomniany Krzysztof Bęgowski (Anna Grodzka).... faktycznie 100% kobieta.....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
n.................
2012-03-14, 8:41
liczyłam na to, że skoro feministki, to będzie się z czego pośmiać... mój błąd.
jesteście k🤬a idiotami! kiedy filmiki z pyta.pl były promowane p🤬liliście, że gówno, że po c🤬j to tu, a teraz k🤬a komentujecie i sie rozwodzicie na debilnym tematem i nad debilem który te pytania zadaje.
U................y
2012-03-14, 9:17
ja p🤬le... Maja chłopaki gadane, mogli by poruszać naprawdę ważne i ciekawe problemy z nutka sarkazmu. A oni wola sobie nap🤬lać głupoty i żenujące żarty. Gimbusy....
Chciałbym tam stanąć pośród nich... No dobra, jakieś 50 metrów od nich. Z działkiem Vulcan.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
D................4
2012-03-14, 12:03
Wk🤬iają mnie ci p🤬leni tranzwestyci .
Zap🤬la po ulicy jak klaun i ma pretensje że inni ludzie są ograniczeni i nie rozumieją jego pedalstwa
vass napisał/a:
K🤬a jak katole mogą chodzić w procesjach, to czemu by nie mogli oni chodzić ?
Katole z założenia nie chcą zabijać ludzi, a feministki tak.
I nie wyjeżdżaj mi to z "ksiądz pedofil" bo mówię o założeniach ogólnych, ideowych, a nie błędach pojedynczych pojebów.
podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Feministki, taa faktycznie. To po prostu niedopieszczone idiotki.
D................z
2012-03-14, 12:38
Macie k🤬a nowoczesną Europe, p🤬le wole ciemnogród.
P................z
2012-03-14, 12:46
Ludzi z tej manifestacji nie łączy wspólny cel tylko to, że są równie poj🤬i. Kolesie w sukienkach, onanistki które nie mogą znaleźć chłopa, kobiety za aborcją które nie były nigdy w ciąży czy idiotki które nie potrafią udowodnić swojej wyższości nad facetami ale cały czas myślą, że należy im się najwięcej. To nie manifestacja tylko skupisko bez celu, chcą się tylko pokazać i myślą, że to coś im da. Ani od tego nie wyładnieją, ani nie zmądrzeją, co najwyżej choć na chwile poczują się ważne.
Libertinus napisał/a:
O jak dawna jesteś trans?
jestem kobietą
gdybym był kobietą to bym ze smiechu umarł albo ze wstydu z domu nie wychodził......ObrazekObrazek
A to wspomniany Krzysztof Bęgowski (Anna Grodzka).... faktycznie 100% kobieta.....
o ja p🤬le, czlowieku, nie przy jedzeniu...
z................a
2012-03-14, 14:17
JaxTeller napisał/a:
...zrób kursy , naucz się 2 języka , zrób dodatkowe studia i zostań jego przełożoną...
Jeśli uważasz, że uczynienie powyższych rzeczy zagwarantuje Tobie awans na przełożonego/ą to właśnie udowodniłeś, że masz 12 lat i znajomość działania firm/korporacji na zerowym poziomie.
A................o
2012-03-14, 14:53
Debilne kobiety, których nikt nie chce, a chcą się pokazać jeszcze przeboleje. Ale ci niedopieszczeni faceci z transparentami "Po c🤬j mi c🤬j" zasługują na strzał w głowę.... ja p🤬lę.
Z................y
2012-03-14, 15:00
Autorzy pyta.pl i ich wierni fani to ociężali umysłowo zbiegli pacjenci szpitala psychiatrycznego pod wezwaniem szalonego Hieronima we Włocławku.
M................ł
2012-03-14, 17:14
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Autorzy pyta.pl i ich wierni fani to ociężali umysłowo zbiegli pacjenci szpitala psychiatrycznego pod wezwaniem szalonego Hieronima we Włocławku.
Cicho ,bo się wyda....