vass
2012-03-13, 23:51
K🤬a jak katole mogą chodzić w procesjach, to czemu by nie mogli oni chodzić ?
pyta zawsze w formie. piwko
J................r
2012-03-14, 0:24
K🤬a... Odcinek straszliwie żenujący , uczepili się tematu płodów i w sumie nic w tym śmiesznego ,ani odkrywczego nie było.
Co do tych kuchennych stworzeń to zastawia mnie jedno. Przychodzi multum takich pasztetów na manifę , protestują sobie czy coś tam robią , zamiast k🤬a starać się poprawić jakość swojego życia przez codzienne czyny do k🤬y nędzy !!! Facet Ci przy dziecku nie pomaga ? To k🤬a w pysk go , nie daj mu dupy przez miesiąc to prędzej czy później zrozumie. Zarabiasz mniej od swojego kolegi w pracy ? Do c🤬ja , zrób kursy , naucz się 2 języka , zrób dodatkowe studia i zostań jego przełożoną. Wk🤬iłem się. Chodzą , protestują ,a każdy wie ,że c🤬ja z tego będzie. Do kuchni k🤬a.
,,na łonie przyrody albo w sz.... "Czyżby chodziło o szkołę
uwielbiam pyte.pl ale zabrakło mi tu MORDECHAJA
podpis użytkownika
ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
D................i
2012-03-14, 4:40
Więc marsz, marsz, marsz, do kuchni marsz a potem sprzątać czas!
"Ja nie lubię krów to je zjadam, Pani nie lubi płodów to ...?"
W sumie zajebista sprawa. Zrobić jednej z drugą gulasz z płoda (przecież to nie człowiek, tym bardziej nie zwierzę [co by się jakaś weganka chciała skusić]) i ciekawe jestem co powie, czy smaczne.
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
Do gazu ,z tym całym cyrkiem.
JaxTeller napisał/a:
K🤬a... Odcinek straszliwie żenujący , uczepili się tematu płodów i w sumie nic w tym śmiesznego ,ani odkrywczego nie było.
Co do tych kuchennych stworzeń to zastawia mnie jedno. Przychodzi multum takich pasztetów na manifę , protestują sobie czy coś tam robią , zamiast k🤬a starać się poprawić jakość swojego życia przez codzienne czyny do k🤬y nędzy !!! Facet Ci przy dziecku nie pomaga ? To k🤬a w pysk go , nie daj mu dupy przez miesiąc to prędzej czy później zrozumie. Zarabiasz mniej od swojego kolegi w pracy ? Do c🤬ja , zrób kursy , naucz się 2 języka , zrób dodatkowe studia i zostań jego przełożoną. Wk🤬iłem się. Chodzą , protestują ,a każdy wie ,że c🤬ja z tego będzie. Do kuchni k🤬a.
to masz na imie ? Danuta ? Dariusz ? Tomasz ? Anna ?
a może na1sze danuta a na drugie dariusz ? albo na odwrót /