Jakie są "pranki" każdy doskonale wie, lecz ten film jest prawdziwym eksperymentem. Udowadnia, że wystarczy pokazać kamerę oraz karty i powiedzieć że jest się magikiem, by obcy ludzie wykonywali każde Twoje polecenie
Nie oglądałem do końca ale zakładam że nie wyj🤬 żadnej z tych panienek więc c🤬j a nie każde twoje polecenie...
ja tam śmiechłem
k🤬a, miałem kiedyś takie same karty...
y................m
2015-06-25, 0:03
haha dobrze mu to wyszło
nelbox napisał/a:
ja tam śmiechłem
co ty k🤬a zrobiłeś zboczeńcu?
ci jutuberzy to potomstwo PO, idę o zakład, robieni ze ślubnych dzieci PISu... większej sp🤬oliny nie mogę sobie wyobrazić, no chyba, że tusk byłby czarny, a kaczka ciapaty
E................K
2015-06-26, 5:05
kaelem napisał/a:
ci jutuberzy to potomstwo PO, idę o zakład, robieni ze ślubnych dzieci PISu... większej sp🤬oliny nie mogę sobie wyobrazić, no chyba, że tusk byłby czarny, a kaczka ciapaty
no może nie wszyscy, bo Ravgor, Wapniak i BartekUSA jeszcze trzymają dosyć wysoki poziom
s................k
2015-06-26, 5:10
EUROPEJCZYK napisał/a:
no może nie wszyscy, bo Ravgor, Wapniak i BartekUSA jeszcze trzymają dosyć wysoki poziom
A Wapniak nie jest za Korwinem?, widziałem jak pokazuje przy Komorowskim napis na dłoni "JKM".
E................K
2015-06-26, 5:13
sadystycznymirek napisał/a:
A Wapniak nie jest za Korwinem?, widziałem jak pokazuje przy Komorowskim napis na dłoni "JKM".
a to c🤬j, cofam suba jesli to prawda, dzięki za info - sprawdze
Jest gównem nie eksperymentem, chyba eksperymentów nie widzieliście, zawracanie dupy ludziom, w nagrodę się należy w mordę a nie piwo.
h🤬jowizna. wiem bo wiem
podpis użytkownika
Zero smutków, zero złości, wyj🤬e po całości !!!
m................q
2015-06-26, 9:46
proszę usunąć tego kwejka !!!! natychmiast
m................t
2015-06-26, 13:28
Dlaczego tam są tylko babki? Bo tylko one są na tyle głupie, żeby się zeszmacić za parę chwil przed kamerą.... i wierzyć w takie p🤬lły