Z takimi oto problemami borykają się na co dzień nasze dzielne bojowniczki

podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<najlpesze jest to że one zawsze mają wc🤬j lajków , tych poj🤬ych feministek jest coraz wiecej i są to młopde babsztyle , nwet zauważam pewną zależność im iweecej otyłych młdocianych tym wiecej feministek przypadek ?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Oczywiscie tylko szczuple i mlode.
Te same argumenty o mieciu wyj🤬e moża powiedziec że w europie zachodniej mają wyj🤬e na ciapków , ty mas zwyj🤬e na feministki a one uzyskują kolejne przywileje kolejne urzędy i jak potem jakaś spasiona feministka oskarży cię o gw🤬t to bedziesz już przez same oskarżenia widniał w miejscowej gazecie i pójdizesz siedziec bo jeśli kobieta mówi ż ezostała zgw🤬cona to tak musi być i :każdy przyopadek trzeba traktowac z absolutną brutalnością" a jak wyjdzie wszystko n jak to babsztya nie skarzą nawet na mandat bo to agreja wobec kobiet i będa się bały zgłaszac gw🤬cicieli i ie można aaaa szkoda gadac ... dajecie się r🤬ać w tym kraju tak samo jak w USa murzyną ww sumie kobiety w polsce to taki murzyny najmniej robią amają wszedzie przywileje ułatwienia a najwiecej marudzą i narzekją , jak feminuistki chciały praw wyborczych dla kobiet to też tak machali ręką a teraz swiat bialego czowieka jest podbijany przez byłych niewolników i kozojebców ale nie kobiety i ich niekompetencja na pewno nie ma z tym nic wspoółnego
Problemem jest to, że normalni ludzie mają to w dupie i olewają ciepłym moczem a te nieliczne jednostki się mobilizują aby się zebrać w grupę.
Podobnie jak z pedałami co robią sobie te marsze i praktycznie każdy z całego kraju poleci aby pokazać ilu to ich jest. Na tęczowe marsze idą same pedały i pojebańcy. Geje nie chodzą na marsze.
Tak, geje. Dla mnie gej to homoseksualista który mi nie wadzi w niczym i niech sobie tam robi co chce a pedał to dla mnie psychicznie chory zjeb co musi latać w zestawie sado-maso albo damskich ciuszkach na marszu i obściskiwać innych pedałów za półnagie dupska wkładając jęzor w usta innego zjeba aby każdy widział.
To ciągłe "wychodzenie z szafy" publiczne w mediach. K🤬a ja się nie obnoszę z tym co robię w sypialni, znajomi też o tym nie gadają a tamci muszą wszystkim pokazywać, że lubią zabawy w kakaowe oczko ze swoimi chłopakami.
Wmawiają nam, że na świecie procent homosiów jest na poziomie 20%. Nie, k🤬a nie jest. Jest to na poziomie 1-2%.
Nie masz marszów normalnych ludzi bo jakby zrobić taki marsz to by miasta nie starczyło i miejsc parkingowych w promieniu 100km.
Mam znajomego geja. Bardzo typka lubię. I to jest gej a nie pedał. Nie obnosi się z tym, nie chwali, nie chodzi na parady i nie robi nic aby ktokolwiek wiedział. Zwyczajny gość który po prostu woli chłopaków. Bardzo go szanuję i wiele razy mi mówił, że te j🤬e parady są dla pedałów. Tak to opisał! Własnymi ustami powiedział, że geje nie chodzą na parady a ci na paradzie to zwyczajne pedały.
Teraz wszystkie rozpłakane mniejszości łączą się wspólnie. LGBT łączy się w marszach z feminazistkami, z antyszczepionkowcami, z marszami legalizacji maryśki, z czarnymi marszami, z kodem itp. itd. abs. esp.
Powoli mnie wk🤬ia to p🤬lenie, że facet ma więcej przywilejów, lepiej zarabia a na kierunkach naukowych jest ogromna przewaga mężczyzn.
No k🤬a jest bo więcej facetów aplikuje na te kierunki.
Więcej facetów stara się o dobre posady.
To mężczyźni swoją przelaną krwią walczyli na wojnach i to oni budowali ten świat.
Uwielbiam i kocham kobiety oraz uważam, że powinny robić to co chcą ale wk🤬ia mnie jazgot niedor🤬anych świń które p🤬lą, że biali mężczyźni są źli i mają więcej przywilejów bo tak k🤬a zwyczajnie w świecie nie jest.