Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mister_Klex 2025-03-23, 12:52
Jaten napisał/a:

To jest Haka, pokazujesz język i przeciwnik na spiepszać 😉

Chyba sraka. Takich ludzi w państwie cywilizowanym to powinno się albo wywieźć z powrotem do dżungli , albo wywieźć na terapie szokową do zakładu zamkniętego.
Zgłoś
Quassar 2025-03-23, 13:10
żmij napisał/a:

Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił.
~Edmund Burke

i dlatego płacimy 27% vat to tylko 3 lata... 14 lat później do tego jeszcze inflacja sie powiększa przy najwyższym podatku

Ale tego temu.. nie wytłumaczysz on i tak wie swoje.
Zgłoś
Uzi99 2025-03-23, 13:27 1
Drżeć ryja każdy potrafi ....tam to trzeba kamieniem albo butelka rzucić
Zgłoś
Alternatyw 2025-03-23, 13:44
Dostojny napisał/a:

Jak ktoś jest p🤬lonym pedałem i nie toleruje normalności, to nie chodzi na parady degeneratów by manifestować swoje zboczenia, tylko jedzie na biegun północny i tam sobie spokojnie żyje

Droga wolna. Możesz jechać, zanim jeszcze dostaniesz umysłowego rozwolnienia😆
Normalność na przestrzeni czasu się zmieniała...najgorsza sytuacja jest wtedy jak ktoś p🤬li że coś zgodnego z prawem jest nienormalne i swoją ideologią próbuje zmusić cały świat do respektowania swojego zdania.
Pocztaj, jak to wyglada w przyrodzie, jak wygladało to w historii, a później buduj zdanie...no albo zawsze możesz, za swoją radą, wyp🤬alać na biuegun😉

[ Dodano: 2025-03-23, 13:52 ]
żmij napisał/a:

1. Moje życie seksualne nigdy nie będzie twoją sprawą, więc daruj sobie.
2. Wypowiedź, na którą tak prostacko i prymitywnie reagujesz jest cytatem z Edmunda Burke'a. Aczkolwiek zakładam, że nie masz zielonego pojęcia kim był.
Miłego dnia życzę.

1) własnie o tym napisałem...czyjekolwiek życie seksualne, które miejści się w granicach prawa, nie powinno być niczyją sprawą
2) nie każdy cytat pasuje do wszystkiego...ten akurat brzmi rozpaczliwie i pseudofilozoficznie
Zgłoś
żmij 2025-03-23, 14:04 3
Alternatyw napisał/a:

1) własnie o tym napisałem...czyjekolwiek życie seksualne, które miejści się w granicach prawa, nie powinno być niczyją sprawą

Tak jest. W zaciszu sypialni. Łażąc po mieście tak, jak ci z manifestacji- rezygnujesz z tego prawa, więcej- sam chcesz, żeby twoja seksualność była poddawana dyskusji.

A cytat jest odpowiedni. To, że tego nie rozumiesz- to nie mój kłopot.
Miłego dnia.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Sztruks 2025-03-23, 14:11 2
żmij napisał/a:

Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił.
~Edmund Burke

Zgłoś
~Dostojny 2025-03-23, 14:58 1
Alternatyw napisał/a:

Normalność na przestrzeni czasu się zmieniała...

Normalność to normalność, tu nic się nie zmienia, a to że okno Overtona wyj🤬o razem z futryną, to zupełnie inna sprawa...

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Kot-Jinx 2025-03-23, 15:07
pawelmt napisał/a:

a którzy to którzy som?

Policja chroni pedałów, a Maorysi w proteście przedstawiają swój program choreograficzny.
Po imprezie idą razem na piwo, a po piwie pijani Maorysi rżną pedałów w dupale.
Zgłoś
chlusniembousniem 2025-03-23, 17:32
Zgłoś
Sascha 2025-03-23, 21:02
Ci z prawej odstawiają jakiś rytuał godowy LgTV dla tych z lewej z cieczką?
Zgłoś
zetem 2025-03-24, 1:36 2
Po komentarzach widzę że trochę tu jest miłośników wkładania siurka koledze w odbyt. Na leczenie zboczeńcy.
Zgłoś
orzech1991 2025-03-24, 1:51 2
c🤬j z pedałami, to nie oni są problemem bo oni zawsze byli i świat się rozwijał, to po prostu tylko narzędzie w rękach lewaków do napuszczania jednych na drugich tworząc fikcyjne podziały przy odpowiednim zarządzaniu emocjami,

To nie pedały i feministki są wrogiem prawej strony tylko progresywno-lewicowa propaganda używana przez zdemoralizowane i chciwe elity żeby nami rządzić. Oni są narzędziem i niestety pożytecznymi idiotami.

nie chodzi o to ze jest mi obojetne czy oni sa czy nie, jakby ich nie bylo to nie byloby problemu itd. mam wrazenie ze oni jak i wiele innych grup spolecznych są instrumentem. niestety wielu taka propaganda znajduje zwolennikow ale sedno problemu jest gdzie indziej.

wiadomo - juz teraz zeby to zwalczyc nie tylko potrzebna by byla walka z tymi elitami ktore nadaja forme temu przekazowi ale i zwolennikami ktorych zdazylo sie juz narobić ale poki zrodlo nie zostanie zaj🤬e to zwolennikow zawsze bedzie przybywac, no chyba ze zmieni sie formuła tej propagandy, moze sie z roku na rok ta inzynieria spoleczna przelozyc na zupelnie inne grupy spoleczne.

do tej pory juz mozna sobie policzyc ile grup a tym samym ile wrogich sobie obozów potworzyla tak lubująca się w równości i sprawiedliwości i tolerancji lewica -

mamy:
homo/transy vs hetero
feministki vs niefeministki czyli kobiety vs mężczyźni
gendery vs tradycjonalisci
aborcjonisci vs prolife
"antify"/"demokraci"/kosmopolici (obywatele świata) vs "faszyści"/patrioci/nacjonaliści
WHO vs antyszczepionkowcy
BLM/niggersy vs bialy czlowiek
imigranci (czesto islam) vs tubylcy (czesto katolicy)
zielona energia (korporacje nowe) vs paliwa kopalne (korporacje stare)

i naczelne już sprawdzone i dobrze wyeksploatowane: ż🤬dy vs antysemici lub bogaci vs biedni

oraz inne które nie przyszly mi do glowy a ktorych na pewno jeszcze sporo mozna znaleźć

Widać jak sztuczny jest to podział kiedy sie okazalo że Tesla przestala byc spoko bo Musk zaczal byc politykiem. Co prawda skumał sie z Trumpem ktory otwartym tekstem chce powrocic do zwyczajnego wykorzystywania złóż. Ale to ma trochę wiecej odcieni.

to wszystko to w mniejszym lub wiekszym stopniu robota elit ktore tworzą coraz to nowe osie podziału rzekomo starajac sie je niwelować

podpis użytkownika

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
StickerBomb 2025-03-24, 17:49
No tak ich wystraszyli że im tęcze poblakły i miejsca więcej w odbycie się zrobiło, uff.
Zgłoś
Vujcio 2025-03-26, 12:22
Co oni kerwa w patapony na żywo grają?
Zgłoś