c🤬j z pedałami, to nie oni są problemem bo oni zawsze byli i świat się rozwijał, to po prostu tylko narzędzie w rękach lewaków do napuszczania jednych na drugich tworząc fikcyjne podziały przy odpowiednim zarządzaniu emocjami,
To nie pedały i feministki są wrogiem prawej strony tylko progresywno-lewicowa propaganda używana przez zdemoralizowane i chciwe elity żeby nami rządzić. Oni są narzędziem i niestety pożytecznymi idiotami.
nie chodzi o to ze jest mi obojetne czy oni sa czy nie, jakby ich nie bylo to nie byloby problemu itd. mam wrazenie ze oni jak i wiele innych grup spolecznych są instrumentem. niestety wielu taka propaganda znajduje zwolennikow ale sedno problemu jest gdzie indziej.
wiadomo - juz teraz zeby to zwalczyc nie tylko potrzebna by byla walka z tymi elitami ktore nadaja forme temu przekazowi ale i zwolennikami ktorych zdazylo sie juz narobić ale poki zrodlo nie zostanie zaj🤬e to zwolennikow zawsze bedzie przybywac, no chyba ze zmieni sie formuła tej propagandy, moze sie z roku na rok ta inzynieria spoleczna przelozyc na zupelnie inne grupy spoleczne.
do tej pory juz mozna sobie policzyc ile grup a tym samym ile wrogich sobie obozów potworzyla tak lubująca się w równości i sprawiedliwości i tolerancji lewica -
mamy:
homo/transy vs hetero
feministki vs niefeministki czyli kobiety vs mężczyźni
gendery vs tradycjonalisci
aborcjonisci vs prolife
"antify"/"demokraci"/kosmopolici (obywatele świata) vs "faszyści"/patrioci/nacjonaliści
WHO vs antyszczepionkowcy
BLM/niggersy vs bialy czlowiek
imigranci (czesto islam) vs tubylcy (czesto katolicy)
zielona energia (korporacje nowe) vs paliwa kopalne (korporacje stare)
i naczelne już sprawdzone i dobrze wyeksploatowane: ż🤬dy vs antysemici lub bogaci vs biedni
oraz inne które nie przyszly mi do glowy a ktorych na pewno jeszcze sporo mozna znaleźć
Widać jak sztuczny jest to podział kiedy sie okazalo że Tesla przestala byc spoko bo Musk zaczal byc politykiem. Co prawda skumał sie z Trumpem ktory otwartym tekstem chce powrocic do zwyczajnego wykorzystywania złóż. Ale to ma trochę wiecej odcieni.
to wszystko to w mniejszym lub wiekszym stopniu robota elit ktore tworzą coraz to nowe osie podziału rzekomo starajac sie je niwelować
podpis użytkownika
Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę