Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mister_Klex 2025-03-23, 11:11 7
K🤬a mać ,zamiast iść na piwo czy oglądać egzekucje na sadolku , to wolą drzeć jape i zachowywać się jak te same aktywiszcze z którymi rzekomo walczą.
Zgłoś
żmij 2025-03-23, 11:26 62
Mister_Klex napisał/a:

K🤬a mać ,zamiast iść na piwo czy oglądać egzekucje na sadolku , to wolą drzeć jape i zachowywać się jak te same aktywiszcze z którymi rzekomo walczą.

Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił.
~Edmund Burke
Zgłoś
Synfranca 2025-03-23, 11:27 3
Ani pedałów ani pedałek a przede wszystkim manifestacji organizacji kolarskiej.
Zgłoś
edek_kotek 2025-03-23, 11:29 10
Kontrmanifestacja też wygląda jakoś pedalsko.
Zgłoś
Alternatyw 2025-03-23, 11:30 6
Jak nie toleruje laktozy to nie pop🤬lam po mieście i nie drę ryja "precz z krowami".
Jak nie lubisz homosów to nie łaź na parady czy kontrparady...jak ktoś chce, a jest to w granicach prawa, to niech sobie łazi po ulicy.
Tych z gołymi dupami czy obscenicznymi, wulgarnymi czy agresywnymi zachowaniami, powinni bezwzglednie zgarniać na dołek...niezależnie czy idą w pierwszej poj🤬ej paradzie czy w innej równie pop🤬lonej kontrparadzie!
Otrząśnijcie się, zacznijcie myśleć i przestańcie rzucać gównem w wiatrak!
Zgłoś
Jaten 2025-03-23, 11:31 8
Mister_Klex napisał/a:

To jest Haka, pokazujesz język i przeciwnik na spiepszać 😉
Zgłoś
Alternatyw 2025-03-23, 11:32
żmij napisał/a:

Aby zło zatriumfowało, wystarczy, by dobry człowiek niczego nie robił.
~Edmund Burke

reaguję...przestań p🤬lić...i mam nadzieję że zrobi się mniej zła 😜
Zgłoś
pawelmt 2025-03-23, 11:35 1
a którzy to którzy som?
Zgłoś
żmij 2025-03-23, 11:38 10
Alternatyw napisał/a:

...przestań p🤬lić...i mam nadzieję że zrobi się mniej zła 😜

1. Moje życie seksualne nigdy nie będzie twoją sprawą, więc daruj sobie.
2. Wypowiedź, na którą tak prostacko i prymitywnie reagujesz jest cytatem z Edmunda Burke'a. Aczkolwiek zakładam, że nie masz zielonego pojęcia kim był.

Miłego dnia życzę.

Zgłoś
smc 2025-03-23, 11:40
Po mimice i r🤬ach ciała widać, że to Fentanyl.
Naoglądsliśmy się obrazków z USA, zachodniej Europy, nawet Rosji...

Ale że Maorysi biorą te świństwo...
Zgłoś
żmij 2025-03-23, 11:49 15
Alternatyw napisał/a:

czy obscenicznymi, wulgarnymi czy agresywnymi zachowaniami, powinni bezwzglednie zgarniać na dołek...niezależnie czy idą w pierwszej poj🤬ej paradzie czy w innej równie pop🤬lonej kontrparadzie!

To, co prezentują uczestnicy kontrmanifestacji nazywa się Haka i jest nieodłącznym elementem maoryskiej tradycji, zresztą nauczanym w nowozelandzkich szkołach.
pl.wikipedia.org/wiki/Haka
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-03-23, 11:53 9
Alternatyw napisał/a:

Jak nie toleruje laktozy to nie pop🤬lam po mieście i nie drę ryja "precz z krowami".
Jak nie lubisz homosów to nie łaź na parady czy kontrparady...jak ktoś chce, a jest to w granicach prawa, to niech sobie łazi po ulicy.
Tych z gołymi dupami czy obscenicznymi, wulgarnymi czy agresywnymi zachowaniami, powinni bezwzglednie zgarniać na dołek...niezależnie czy idą w pierwszej poj🤬ej paradzie czy w innej równie pop🤬lonej kontrparadzie!
Otrząśnijcie się, zacznijcie myśleć i przestańcie rzucać gównem w wiatrak!

Jak ktoś jest p🤬lonym pedałem i nie toleruje normalności, to nie chodzi na parady degeneratów by manifestować swoje zboczenia, tylko jedzie na biegun północny i tam sobie spokojnie żyje
Zgłoś
psyhepl 2025-03-23, 12:03
Jaten napisał/a:

To jest Haka, pokazujesz język i przeciwnik na spiepszać 😉

Jak widać c🤬ja to jest warte hehe
Zgłoś
spławik 2025-03-23, 12:14 3
Pedalskie ścierwa do utulizacji
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem