Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mapa Iraku
Konto usunięte • 2013-12-28, 17:45
Prawdziwe. Z całego zdjęcia chyba najbardziej sadystyczna jest ta uśmiechnięta minka (hehe minka ta bum tss)

Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 18:50 3
Wietnam to lewel hard. Każde wolne pole oznakowane jest ósemką.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 18:55 87

Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 22:04
Genialne w swojej prostocie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 22:14
chyba mapa twojego gimnazjum bomba oznacza tych najbardziej pop🤬lonych ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 22:24 10
up, miałem byc miły i cię kulturalnie zapytać, jaki jest twój problem, ale jakoś wtedy palce mi się plączą. Oc🤬jałeś?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 22:34 1
@opusative

mowa nienawiści na sadisticu?
Nie spodziewałem się
Zgłoś
CiałoObce 2013-12-28, 22:34 9
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 22:34
Wiesz jaki jest problem "oc🤬jałych"? Że oni nie widzą, że są kretynami. I swój kretynizm starają się zwalić na adwersarza.

Zatem @Emefee - oc🤬jałeś ze zdebileniem czy tylko leków nie brałeś?
Zgłoś
BmaC 2013-12-28, 22:35
leżę k🤬a hahahahahhahahahahahahahah

podpis użytkownika

czy nie możemy żyć w normalnym kraju?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 22:57
Emefee napisał/a:

up, miałem byc miły i cię kulturalnie zapytać, jaki jest twój problem, ale jakoś wtedy palce mi się plączą. Oc🤬jałeś?

W sumie to oc🤬jałem kiedy byłem płodem 20 lat temu, dlatego w przeciwieństwie do ciebie mam k🤬sa ...

co do obrazka dlaczego Irak ? Połowa afryki jest zaminowana w piździec i sm🤬chom do tej pory urywa łapy...to samo Bałkany, dzisiejsza Chorwacja kiedyś Jugosławia,Czeczenia,Kosowo....O polach minowych na szeroką skalę w Iraku jakoś nie słyszałem...

Kolro napisał/a:

@opusative

mowa nienawiści na sadisticu?
Nie spodziewałem się

no chyba żeś się k🤬a aprobaty z mojej strony nie spodziewał
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 23:11 1
To k🤬a inaczej, bo widać nie dociera. C🤬jowe to w p🤬du, mniej jaraj, piwa z mniejszą zawartością alkoholu. Albo niech ci matka nie daje kieszonkowego.

AUTORZE gówna liczącego na poklask, bo c🤬ci. To już k🤬a tak nudne, że się nawet czytać nie da. Ale ludzie bez życia muszą coś zrobić, żeby zaistnieć. Powodzenia.

No i sp🤬alaj. Boś za głupi, żeby poruszać takie tematy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-12-28, 23:40
zincum napisał/a:

To k🤬a inaczej, bo widać nie dociera. C🤬jowe to w p🤬du, mniej jaraj, piwa z mniejszą zawartością alkoholu. Albo niech ci matka nie daje kieszonkowego.

AUTORZE gówna liczącego na poklask, bo c🤬ci. To już k🤬a tak nudne, że się nawet czytać nie da. Ale ludzie bez życia muszą coś zrobić, żeby zaistnieć. Powodzenia.

No i sp🤬alaj. Boś za głupi, żeby poruszać takie tematy.

Za to Browara chętnie postawie.
Zgłoś