Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
marcin7772 2014-09-22, 7:50 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eMJay8086 2014-09-22, 8:43
@tds1974

I skończyło się na product placement
Zgłoś
przemas1234 2014-09-22, 8:52
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mari00sh 2014-09-22, 9:42
Kolego widzę że się bardzo mocno starasz o piwka ale jak dla mnie to Ci nie wyszło, nagrałeś etap przygotowania, zanim zaczął się pokaz. Komputer trzeba uruchomić żeby działał, może to dla Ciebie nowość ale uwierz mi - tak jest.

Niema piwa, jak chcesz pociskać to daj coś lepszego.
Zgłoś
Halman 2014-09-22, 10:03 1
mari00sh napisał/a:

Kolego widzę że się bardzo mocno starasz o piwka ale jak dla mnie to Ci nie wyszło, nagrałeś etap przygotowania, zanim zaczął się pokaz. Komputer trzeba uruchomić żeby działał, może to dla Ciebie nowość ale uwierz mi - tak jest.

Niema piwa, jak chcesz pociskać to daj coś lepszego.

Kolego, BYŁEM przy tym i wiem co mówię, pokaz miał się zacząć o 20:00 - zobacz na zegar dworcowy która jest godzina... opóźnienie było spowodowane problemami z zasilaniem (wypieprzało bezpieczniki czy coś w tym stylu) a ktoś przez 5 minut rozplątywał beznadziejnie poplątane kable elektryczne . "Etap przygotowań" to ponowne odpalenie Windowsa, pliku AV na WMP który... się powiesił co widać na filmie. Dopiero drugie podejście z uruchomieniem pliku dało sukces.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-22, 10:03
W Kaliszu było lepsze bo z pokazem laserowym i jakimś przesłaniem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-22, 12:44
Mam do was pytanie.
Jeśli mielibyście wybierać między mieszkaniem w ciepłym domku w Sosnowcu, a szczaniem pod siebie gdzieś na przystanku w Gdańsku. To który przystanek byście wybrali?
Zgłoś
Insaner 2014-09-22, 12:57 1
Tutaj w trochę lepszym wydaniu

Zgłoś
konto usunięte 2014-09-22, 12:58
Serio ktoś ma odtworzyć tylko film i używa do tego Windowsa 7? Proponuję do tego celu zbudować klaster Tier-1 i podpiąć go pod takim dworcem. Może wtedy 0.5MW da radę pociągnąć prezentację.

Zamiast z rPi, czy jakiegoś laptopka na linux'ie odpalić ffmpeg'iem film i wszystko zadziałałoby po 15 sekundach od naciśnięcia przycisku Power na wyłączonym urządzeniu....
Zgłoś
massq 2014-09-22, 14:24
@Insaner, bitch please...

Chcecie dobre wydanie mappingu i gry świateł?
Proszę bardzo - bellaskyway.pl/pl/
Co roku w Toruniu kilkudniowe święto światła

Więcej na YT pod hasłem: Skyway Toruń.
Zgłoś
janlew 2014-09-22, 16:31 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem