Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Filmik pokazujacy walkę półfinałową Marcin Held vs Rich Clementi z 16.11.2012.

Held w finale turnieju Lightweight BELLATORA ( 1szy europejczyk w historii) walka finałowa odbędzie sie 14.12.2012 a przeciwnikiem będzie Dave Jansen.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-11-17, 10:52
który jest który?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 11:02 6
lofix1 napisał/a:

który jest który?

1) 0:08 odpowiedź, jak nie rozumiesz cofnij się do podstawówki;
2) skoro w półfinale wygrał koleś w czarnych spodenkach, a w finale będzie pojedynek Held vs Dave Jansen. , to kto wygrał w oglądanym półfinale?
Zgłoś
prisonerhatred 2012-11-17, 11:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 11:35 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 12:23
lofix1 napisał/a:

może nie oglądałem z dźwiękiem...

To znaczy, że w ogóle nie oglądałeś. Pewnie napiszesz, że nawet nie oglądałeś do końca, albo nie czytałeś podpisu pod filmem.
10:03, skoro nie masz dźwięku, to mam nadzieję, że chociaż literki ci się wyświetlą i będziesz potrafił je przeczytać.
Frustrat? Tak, bo zawsze mnie to wkurza, że ktoś potrafi być tak leniwy.
Cytat:

nie jest ani śmieszne ani trafne.

Z pewnością jest trafne. Bo jakoś nie ogarnąłeś filmu kompletnie.
Dźwięk + napisy + komentarz pod filmem, czyli jeszcze za mało info aby pomyśleć?
Zgłoś
GuStaff22 2012-11-17, 15:53
Przeistaczaja się w jednego pięknego motyla
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 22:44 2
Najlepsze jest to, że chłopak ma dopiero 20lat.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 22:56 1
"he can't drink". hha panowie chyba mało o polsce wiedzą.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 23:01
Panowie mówią o stanach a nie PL to pewnie dlatego
"Nie może pić alkoholu ale może złamać Ci nogę" (pisane z pamięci, nie spinać się)
Marcin to straszna kuna, poprawi stójkę i przyszłość należy do niego
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 23:05 2
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-11-17, 23:18
@up kratę bym postawił, ale się nie da . Może inni mnie wesprą
Zgłoś
Mazuro26 2012-11-17, 23:28
Znam Marcina osobiście i jak go ostatnio widziałem to nie był tak napakowany
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-17, 23:57
Zgłoś
zoltantej@o2.pl 2012-11-18, 0:16
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem