Chyba nie takie niesamowite skoro wp🤬lił się w wodę i kopnął w kalendarz.

@up wypadek przy pracy co nie zmienia faktu że miał w c🤬j wielkie umiejętności o których nie jeden z nas mógłby sobie tylko pomarzyć
Nie wiedziałem, że on też, podniebne harce, mi przed oknami wywijał..
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

@maksiu45
ty to widze nic ci sie k🤬a nie podoba, wiesz co to jest sport ekstramalny? to jest chyba jeden z najniebezpiezniejszych, wystarczy sie pomylić
ten kto nie zna kopa jakiego daje adrenalina podczas ryzykowania życia ten nie zna życia, to najlepsza bania pod słońcem!
ty to widze nic ci sie k🤬a nie podoba, wiesz co to jest sport ekstramalny? to jest chyba jeden z najniebezpiezniejszych, wystarczy sie pomylić
ten kto nie zna kopa jakiego daje adrenalina podczas ryzykowania życia ten nie zna życia, to najlepsza bania pod słońcem!

Kierowca_Ciężarówki napisał/a:
Niesamowity pokaz umiejętności sterowania samolotem
Sterowania, czyli to zdalnie sterowany model? Bo ja myślałem, że tu chodzi o umiejętności pilotażu. Skoro jednak wyrżnął, to wyrżnął - na cóż drążyć temat?

Marek Szufa zginął podczas Płockiego Pikniku Lotniczego. Niestety, widziałem na własne oczy cały wypadek, gdyż sam jestem z Płocka. Pamiętam, że wtedy całą imprezę komentował Tadeusz Sznuk, również wielki zapaleniec lotniczy. Pana Tadeusza wręcz zamurowało jak zobaczył zderzenie z wodą.
tutaj jego nieudany pokaz w Nowym Jorku: sadistic.pl/redbull-air-race-new-york-fail-vt332838.htm
chop w samolocie. super k🤬a
podpis użytkownika
Get up, look up, and don't ever give up !