👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zwykle ten pozytywny człowiek rozbawił pare obcych osób, stworzył kolejne zabawne widowisko, kolejna fajna karykatura piosenki/teledysku.
Niektórzy nasi użytkownicy chyba myślą cały czas o pedałąch, skoro wszędzie widzą pedalstwo
Trzeba być albo głupim, albo zgorzkniałym do szpiku frajerem, albo fanatycznie podążać za trendami i poglądami panującymi wśród koleżków, żeby nie rozróżniać satyry i aktorstwa od pedalstwa.
Niektórzy nasi użytkownicy chyba myślą cały czas o pedałąch, skoro wszędzie widzą pedalstwo

podpis użytkownika
Emerytowany saren
widać, że pederaste rajcuje przebieranie się w damskie ciuszki.

W 2:01 jest Mikołaj. I kto mi teraz powie, ze on nie istnieje, ha?!?!
Połowa sadoli nie potrafi się śmiać z fajnych żartów. Gość jest mega zabawny ale co tam...na sadistic trzeba udawac twardego pedałojebce! żałosne to troche...bardzo!
Piwko za fajną wstawkę i za piosenkę która fajnie wprowadza w świąteczny klimat
) Tak samo jak Wham śpiewa Last christmas....ale przecież połowa z Was wyłącza wtedy radio bo to pedał.
Piwko za fajną wstawkę i za piosenkę która fajnie wprowadza w świąteczny klimat

podpis użytkownika
Emerytowany saren
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie