podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.Niektórzy nasi użytkownicy chyba myślą cały czas o pedałąch, skoro wszędzie widzą pedalstwo

podpis użytkownika
Emerytowany saren

Piwko za fajną wstawkę i za piosenkę która fajnie wprowadza w świąteczny klimat

Jak zwykle ten pozytywny człowiek rozbawił pare obcych osób, stworzył kolejne zabawne widowisko, kolejna fajna karykatura piosenki/teledysku.
Niektórzy nasi użytkownicy chyba myślą cały czas o pedałąch, skoro wszędzie widzą pedalstwoTrzeba być albo głupim, albo zgorzkniałym do szpiku frajerem, albo fanatycznie podążać za trendami i poglądami panującymi wśród koleżków, żeby nie rozróżniać satyry i aktorstwa od pedalstwa.
Jak słusznie zauważyłeś jest to satyra, ale widziałeś inne jego "dzieła"? Gościu biega po mieście przebrany w bikini i tańczy, jest pewna granica między dobrym żartem, a niesmacznym gównem. Właśnie przez podobne akcje ludzie nie znoszą pedalstwa. Ja mam szczerze wyj🤬e gdzie kto sobie co wsadza, tylko niech nie truje tym mózgu innym, a przede wszystkim dzieciom.
Jak słusznie zauważyłeś jest to satyra, ale widziałeś inne jego "dzieła"? Gościu biega po mieście przebrany w bikini i tańczy, jest pewna granica między dobrym żartem, a niesmacznym gównem. Właśnie przez podobne akcje ludzie nie znoszą pedalstwa. Ja mam szczerze wyj🤬e gdzie kto sobie co wsadza, tylko niech nie truje tym mózgu innym, a przede wszystkim dzieciom.
Punkt widzenia zależy on punktu siedzenia. Nikt Ci tego nie każe tego oglądać. To raz.
Dwa to chyba masz problem ze sobą, skoro widzisz w tym pedalstwo. Podchodzi to raczej jak już pod transwestytyzm co jest zupełnie innym pojęciem.
Idąc Twoim tokiem prawego myślenia powinniśmy zamknąć dział hard, pozamykać teatry współczesne, wyp🤬olić połowę programów telewizyjnych, zamknać youtuba. Bo przecież jest tyle materiałów, spektakli, zachowań, miejsc i wydarzeń, które można skojarzyć z pedałami.
Może czas zająć się czymś pożytecznym, a nie szukac wszędzie afer, spisków, ukrytego przekazu pedałów i lewactwa?
podpis użytkownika
Emerytowany saren