W siedzibie ostatniego pokolenia.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:33
W siedzibie ostatniego pokolenia.
Generalnie ona nadaje się do jednego….ale tu o dziwo biję brawa 💪
Ostatnie pokolenie temat zastępczy ... a w tym czasie politycy walą nas w kakao . Tak pod rozwagę.
Problem polega na tym, że ona w nic nie wierzy, nie jest za żadną ideą, a jedynie robi takie wyskoki pod publiczkę. Nie lubię nieautentycznych ludzi, a już atencjuszy szczególnie.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Poszła na łatwiznę, mogła na blokadę pojechać.
Ale i tak plus.
Była na blokadzie kilka dni temu i tam zbluzgała tych pojebów.Ja 16.4. na moście Syreny chciałem pomóc policji/jechałem w przeciwnym kierunku/,ale policjant mi podziękował.Ale przynajmiej posłałem im soczystą wiąche.Odzielało nas kilka metrów.Jechałem na Pragę godz 8 ruch w tą stronę jest b.mały więc spokojnie można się zatrzymać.
Młode pokolenie z gumą do żucia zamiast mózgu. Niżej upaść się nie da. Co najwyżej można się zbliżyć do tego jak ta baba.
Trzaskowski dał tym ekoterrorystom lokal w Warszawie za darmo- pamiętajcie podczas wyborów.
Madafakaman napisał/a:
Młode pokolenie z gumą do żucia zamiast mózgu. Niżej upaść się nie da. Co najwyżej można się zbliżyć do tego jak ta baba.
Nie no, da się upaść niżej. Można zawsze zostać murzynem albo kierowcą tira 🤣😂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie