W siedzibie ostatniego pokolenia.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wież że z telegrama od łajdaka nie musisz wszystkich filmów brać XDD?
Symbian napisał/a:
Zaimponowała mi
Czym minusowym ilorazem inteligencji
To była żona, byłego męża ( on z PiS ale rozwiedziony z kościelną ) Schreibera, Marianna była jego drugą. Teraz to kobieta Czarneckiego co miał już kościelną żonę. A ten Czarnecki to syn tego Czarneckiego co kabrioletem w zimę jeździł do Brukseli. Ten stary Czarnecki miał kościelną żonę ale sobie wziął córkę Hermaszewskiego tego co z ruskimi poleciał w kosmos. Ta Marianna to taka współczesna ELITA.
@Dżepetto
Fatalne biodra. Nie ma co liczyć, że urodzi zdrowego syna.
@gonzor: to kto jest synem kogo?
dzięki, że to takie obmurowanie szambo, to ja nie wiedzieć
Pierwszy raz widzę i słyszę o tej Mariannie.
jeszcze Otokieł delikatnie dawał do zrozumienia że te mariannowe odpały to było za to że Szrajber z ogórkową się puszczał
Jutro 13stego będzie rocznica strażaka Brauna. Ciekawe w tym roku pewnie nikt nie ugaśi na czas.
Z Marianną to mniejsza o banany - chyba chodzi o nękanie tych pajaców tak, jak oni nękają nas:
więcej tu:
ooip
2024-12-13, 0:20
Ona jest glupsza od nich
Głupia to ona jest, ale to co tutaj zrobiła jest zacne.
Jebnięta. Nie dziwota, że żona pisiora.