Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu 2024-12-12, 22:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konopiok_453 2024-12-12, 22:28
wież że z telegrama od łajdaka nie musisz wszystkich filmów brać XDD?
Zgłoś
silwerbalk 2024-12-12, 22:29 1
Symbian napisał/a:

Zaimponowała mi

Czym minusowym ilorazem inteligencji
Zgłoś
gonzor 2024-12-12, 22:33 13
To była żona, byłego męża ( on z PiS ale rozwiedziony z kościelną ) Schreibera, Marianna była jego drugą. Teraz to kobieta Czarneckiego co miał już kościelną żonę. A ten Czarnecki to syn tego Czarneckiego co kabrioletem w zimę jeździł do Brukseli. Ten stary Czarnecki miał kościelną żonę ale sobie wziął córkę Hermaszewskiego tego co z ruskimi poleciał w kosmos. Ta Marianna to taka współczesna ELITA.
Zgłoś
DEADmanPL 2024-12-12, 23:05 2
@Dżepetto

Fatalne biodra. Nie ma co liczyć, że urodzi zdrowego syna.
Zgłoś
Jaten 2024-12-12, 23:24
@gonzor: to kto jest synem kogo?

dzięki, że to takie obmurowanie szambo, to ja nie wiedzieć
Zgłoś
tarcer123 2024-12-12, 23:24 1
Pierwszy raz widzę i słyszę o tej Mariannie.
Zgłoś
Jaten 2024-12-12, 23:27
jeszcze Otokieł delikatnie dawał do zrozumienia że te mariannowe odpały to było za to że Szrajber z ogórkową się puszczał
Zgłoś
Beret81 2024-12-12, 23:36
Jutro 13stego będzie rocznica strażaka Brauna. Ciekawe w tym roku pewnie nikt nie ugaśi na czas.
Zgłoś
mam_racje 2024-12-12, 23:58 1
Z Marianną to mniejsza o banany - chyba chodzi o nękanie tych pajaców tak, jak oni nękają nas:

więcej tu:

Zgłoś
ooip 2024-12-13, 0:20 1
Ona jest glupsza od nich
Zgłoś
dziadek_ 2024-12-13, 0:51
Głupia to ona jest, ale to co tutaj zrobiła jest zacne.
Zgłoś
dwakilo 2024-12-13, 0:56 2
Jebnięta. Nie dziwota, że żona pisiora.
Zgłoś
Siriuz 2024-12-13, 4:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-13, 4:41 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem