👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hesbollah napisał/a:
Kto uważa, że ten artykuł jest na poważnie, jest tak samo durny jak ten artykuł!
Widać, że rozumem nie grzeszysz, jeśliś nie zauważył inwersji -_-.
Głupota powinna być karalna, a szczególnie kiedy propaguje się ją publicznie!

"wciskali po 2,3 skrety" no na bank... tyle w tym prawdy ile co w tv trwam...
@up
chyba w tv trwam jest czasem więcej prawdy niż w takich faktach na tvn
chyba w tv trwam jest czasem więcej prawdy niż w takich faktach na tvn

Bzbzm najszczęśliwszy naświecie jak bym tak miał , fajnie macie i nie dajcie się wkręcić że jesteście narkusy!!!

Fakt jest taki że to nie narkotyki zabijają, ludzie są po prostu głupi i tyle.
Przecież tylko idioci nie wiedzą, że "gorąca kawa jest gorąca".
Przecież tylko idioci nie wiedzą, że "gorąca kawa jest gorąca".
koszernyblog.blogspot.com/2010/04/marihuana-biaa-smierc.html
Dla nie kumatych to jest blog na którym to zamieszczono a na samym dole owego blogu jest film uświadamiający nieszkodliwość Marihuany i jej historia od czasów gdy jej używano bez zakazów do czasów prohibicji itd.
Dla nie kumatych to jest blog na którym to zamieszczono a na samym dole owego blogu jest film uświadamiający nieszkodliwość Marihuany i jej historia od czasów gdy jej używano bez zakazów do czasów prohibicji itd.

hahahahahahaha:) "pomieszana z serkiem feta daje amfetamine" czyli FETE potocznie:) kurde ale ma ktos fantazje zajebista:) ale jakby nie patrzec wszystko ładnie po kolei sie układa w całośc
aż mnie ciarki przechodzą jak pomyśle ze ktoś to bierze na poważnie:)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie