Konto usunięte
2012-04-16, 20:26
Odnośnik do oryginalnej publikacji:
koszernyblog.blogspot.com...
koszerny!!! - i wszystko jasne. nawet pejsaci do trawki sie dop🤬laja - niedosc,ze dymaja nas przez nasz rzad to jeszcze teraz to...
Hehe jakie bzdury haluny po ziułku i marskosc wątroby nie nie moge wstane wyjde z siebie i ustane obok
podpis użytkownika
Co wariat to wariat.
O ja p🤬le! śpiączka od konopii, 1/4 użytkowników sadola leżała by właśnie w szpitalu ponieważ uciekała przed wilkołakami w innym świecie
Konto usunięte
2012-04-16, 20:47
Autor blogu (z którego jest ten tekst) w komentarzach napisał, że jeśli ktoś bierze ten tekst na poważnie, to ma nieźle na bani.
Jeżeli codziennie umiera 500 000 000 ludzi z powodu jarania to nie będzie apokalipsy zombie bo nie będzie już ludzi....
Konto usunięte
2012-04-16, 20:52
Narkotyki (nawet najcięższe), aborcja (nawet do 100 lat po urodzeniu), eutanazja i związki partnerskie powinny być legalne tylko dla czarnych i pejsatych. Taki ukłon w ich stronę.
Ja p🤬lę!
501 brygada komando mocherowe berety w ataku:/
podpis użytkownika
Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
Bardzo dobry tekst, dawno się tak nie śmiałem.
podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Nawet nie czytam do końca tego gówna... autor to idiota
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
codziennie pół miliarda.... bla bla umiera... bla bla marihuany... w takim tempie za 2 tygodnie nikt na ziemi nie zostanie
Konto usunięte
2012-04-16, 22:07
Obśmiałem się jak norka (: Ten kto to pisał ma niesamowity zmysł trollingowy
Konto usunięte
2012-04-16, 22:31
O ja jebie, no nie usmialem sie tak od miesiaca