Chyba emerytki zaczynają korzystać z internetu, że tworzą takie historie.
M................d
2012-04-16, 17:16
K🤬a mać! Cud że żyję.
S................1
2012-04-16, 17:56
kaiel napisał/a:
Miłosz ty idioto
nie kazdy Milosz jest idiota

(sam mam na imie Milosz)
To co napisali to niezla bajka wilkolaki haahahaha

zaraz wiadro spale tez chce taka faze
Jeżdżenie samochodem i tak już jest niebezpieczne przez pijaków, jeszcze tylko ćpunów brakuje
Btw "codziennie z powodu przedawkowania marihuany umiera 500 000 000 osób"
O k🤬a za 14 dni ziemia będzie pusta
Ja p🤬le, ile trzba spalić żeby to wymyslić ?
Dajcie mi adres tam gdzie te skręty wciskają do ręki.
powiedzmy nie legalizacji marichuaniny
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To się nazywa propaganda
R................s
2012-04-16, 19:58
bardzo pouczający artykuł ;>
e................n
2012-04-16, 20:02
Piszcie co wam się podoba, ale będąc lekarzem pracowałem w psychiatryku przez jakiś czas będąc na stażu. I widziałem nie jednego który zaczynał po jednym buszku, a kończył na oddziale. Ja jestem przeciwnikiem legalizacji bo dużo widziałem ludzi po tym gównie i pamiętam ilu moich kolegów przez to zniszczyło sobie życie.
@eichman
to, że kilka, kilkanaście bądź kilkadziesiąt osób zaczynało od zielonych buchów i kończyło na strzykawkach, nie oznacza, że wszyscy tak skończą...
pozdrawiam...
B................L
2012-04-16, 20:11
"codziennie umiera 500 000 000" :O!!! Czyli CODZIENNIE umiera PÓŁ MILIARDA ludzi!? Nieźle zj🤬y łeb to pisał
k................o
2012-04-16, 20:11
hahahaha 500milionow ludzi jakby umieralo to by nikogo nie bylo , z maryluany robic fete ?! buahahahahah!!!!!!!!! podlewane benzyna ? buahahahahaha
K🤬a kokaina z konopii a feta z koki

Tak naprawdę cały świat jest stworzony z konopii i cementu
a................0
2012-04-16, 20:16
Uwielbiam to gadanie, że od maryśki się zaczyna. No k🤬a, a od czego ma się zaczynać? Równie dobrze można powiedzieć, że od herbaty się zaczyna, bo na bank każdy kto sięgnął po narkotyki pił kiedyś herbatę. Każdy alkoholik zaczął gdzieś kiedyś od piwa. Idąc tokiem rozumowania typowego profesjonalisty w sprawach marihuany powinniśmy zakazać picia piwa oraz herbaty.
d................r
2012-04-16, 20:19
Haters Gonna Hate
hahhahah gość co to napisał jest prze c🤬jem piwo mu

Ale z ćpaniem mimo wszystko trzeba walczyć