Bardzo ciekawy film o tym jak zachowuje się organizm faceta chorego na parkinsona po zażyciu medycznej marihuany
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
mnie się tak łapy codziennie trzęsą zanim se nie jebne ćwiartki. Po ziole pewnie tez by przeszło a napewno byloby zdrowiej
2xup i tak jaramy wiec szanowna sejmowa impotencja umysłowa moze mnie w dupe pocałowac
może i marihunaen ma własciwosci lecznicze ale za to ma więcej skutków ubocznych dobrze że to ścierwo nie jest legalne w Polsce znam wielu ludzi którzy zniszczyli sobie życie tym świnstwem,pokarzą kłamstwo w internecie a młodzież patrzy i się uczy
dużo młodych ludzi jest za legalizacją medycznej marihuany, a nie wiedzą że jest ona pozbawiona THC wiec nie ma właściwości po których jest "odlot", są to specjalnie hodowane odmiany. I myślą że jak ją zaleglizują to będą mogli normalnie pójść po nią do sklepu i palić na ulicy.
Pewnie aborcje też dokonuje co jakiś czas, a o eutanazji już nie wspomnę. Wstyd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie