📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20

Pale raz w tygodniu czasami częściej czasami rzadziej i oczywiście jestem za legalizacją, ale w tą marihuanę dobrą na wszystko nie wierze na pewno pomaga się odstresować np po ciężkim dniu stan takiego głębokiego relaxu jest super, plusem ziółka jest to że nie uzależnia (prawie) bo u siebie zaobserwowałem jedynie takie coś, że bez jarania gorzej słucha mi się muzyki, ale nie miałem problemu z odstawieniem na miecha. Po paleniu twoja wyobraźnia szaleje na tyle że mógłbym pisać książki, potrafię przewidywać, a po alkoholu wyobraźnia się wyłącza i wiadomo do czego to prowadzi. Powodem chyba każdej rozbitej rodziny w tym kraju jest alkohol. Dlatego wg mnie
trawa>alko
trawa>alko

A teraz ciekaw jestem, ilu idiotów w to uwierzy, i dalej bedzie sobie wmawiać, że marycha jest zupełnie nieszkodliwa

kiedyś to się nazywała marichuana która zawierała od 3 do 5% thc i rzeczywiście można było ją palić i nic się złego nie działo, dziś to się nazywa skun który chodowany jest w sztucznym świetle dodawane jest dużo chemi nigdy nie widzi naturalnego światła naturalnych warunków i zawiera okolo 20% thc. Według mnie z biegiem czasu psuje głowe i prowadzi do uzaleznien jak i prowadzi do zazywania twardych narkotykow, dobrze że jest zakazana.
Ale jak już by zamiast marihuana było słowo alkohol albo wódka to wtedy wszyscy wielce oburzeni...

Taaa, leczy Alzheimera, zapomnieli dopisać, że robi też dziury w głowie (luki pamięciowe
) :/

A ja chyba coś robię źle. Dwa razy tego próbowałem i nic. Za pierwszym razem byłem poczęstowany, trochę się pozaciągałem i nic nie poczułem a że już dłuższy czas chciałem rozszerzyć światopogląd to zawiedziony tym, że nic nie poczułem poprosiłem znajomego, który jest od dłuższego czasu w temacie żeby mi załatwił tyle ile mi potrzeba. To mi kupił grama, po czym zwinął go w skręta. Paliłem, zaciągałem się, aż łzy leciały, trzymałem jak najdłużej w płucach. I nic. Drugi raz już kasy nie wydam bo mi szkoda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie