Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:38
konto usunięte 2012-05-17, 22:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
d3bo 2012-05-17, 22:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
korzonek 2012-05-17, 23:42
@bloodwar - dla twojej wiadomości - nie. Nie umarłbyś. Przykład? W programie Apollo z początku w kabinach był czysty tlen. Jak wiemy w przypadku załogi Apollo 1 skończyło się to grillowaniem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-17, 23:59
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 0:08 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 0:22
vajron napisał/a:

Toż mówie, że nie od THC tylko od braku tlenu padały i dlatego potem wyszły wyniki, że mandziur zabija komórki mózgowe a to nie prawda! Zle mnie zrozumiałeś.

Nie wiem co ty masz za kolegów i na czym oni byli, że im jazdy takie robisz, że końca z końcem nie mogą związać. Ja, jak długo palę, nigdy nie miałem jazd, że mnie pingwiny goniły ani żadnych halunów. Tak to jest jak masz kumpli, którzy dla szpanu bucha wzięli, ą że na wsi takie rzeczy to kosmos, to potem mają petardę.

Ta, ja ze wsi jestem. Nie raz paliłem. A u nas we wsi taki jeden był "Amerykon" co 10 Ha konopi zasiał. Siedzi teraz nie wiadomo za co...
W celach rozrywkowych, nie palę trawki, bo to ewidentnie upośledza możliwość logicznego rozumowania. Pod "wypływem" marihuany każda myśl jest genialna (stąd fałszywe pojęcie kreatywności), trafka szczególnie wzmacnia audio, stąd fajnie się gra na gitarze, robi muze na komputerze itp.

Zapytaj jednak któregokolwiek programistę, czy kiedykolwiek był w stanie napisać jakikolwiek program pod wpływem THC? Czy znasz jakiegokolwiek inżyniera projektującego most, który zrobił to pod wpływem THC?

Zatem, palić to se można jak się nie musi myśleć. Natomiast, wszyscy których wymieniłem wyżej mogą swobodnie raczyć się alkoholem, bo nawet w dużych ilościach nie ogranicza on logicznego wnioskowania (właśnie kończe 4-te okocim mocne...)

Zgłoś
koras1897 2012-05-18, 0:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 0:47
może i pomaga, ale na pewno nie takie ścierwo z ulic
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 1:05
co do uszkodzen mózgu to czytalem gdzies ze nie wystepuja lecz u chronicznego palacza marihuany thc gromadzi sie w mózgu i dlatego jest zamulony itd a reszte znajdziecie tutaj racjonalista.pl/kk.php/s,666
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 8:18
Ja mam wrażenie, że takie teksty wrzucają osoby, które sprzedają narkotyki. Zaraz się okaże, że amfetamina jest dobra dla anemików, a kokaina dla ludzi z niedowładami kończyn
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 8:32
najlepsze na sadisticu jest to, że jeśli wrzuci się obrazek z maryśką to zaraz zacznie się wojna palących z alkoholikami a czytając komentarze idzie się lepiej pośmiać niż z większości kawałów. Kocham tą stronę
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 8:37
karas1989 napisał/a:

wojna palących z alkoholikami

wojna *ćpunów

W większości to ryczące cioty i jarają, gdyż nie mogą legalnie kupić alkoholu, nieletnie p🤬ki.
Zgłoś
marna 2012-05-18, 10:10
zamykam, zanim zrobi się tu 15 stron komentarzy o zaletach i wadach ćpuństwa.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem