10 kilo z 7 metrów? duże i dzięki oporowi powietrza było by co palić

Niegroźna marihuana nielegalna a szczaw i mirabelki na legalu chociaż od nadużywania odp🤬la po niech zdecydowanie bardziej.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

Lepszy oryginał:
-Czy akumulator może zabić człowieka?
-To zależy, z jakiej wysokości spadnie
-Czy akumulator może zabić człowieka?
-To zależy, z jakiej wysokości spadnie

Nie mam nic przeciwko legalizacji jednak nie da się ukryć, że marihuaniści to ćpuny. Siema.
@Kopen_Lokos
a za ćpuna to chcesz kopen_w_dupen?
a za ćpuna to chcesz kopen_w_dupen?
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie

@up prawda boli? Ja tam was nie rozumiem. Jesteście aż tak denni, że beż środków odurzających sami z sobą nie wytrzymujecie czy co?
2@up bez tych środków to raczej z kimś takim jak ty by było ciężko wytrymać
podpis użytkownika
...

To jest po prostu smieszne, ze ludzie ktorzy uwazaja sie za cywilizowanych, zabraniaja komus robic cos, poniewaz mu to zaszkodzi... Przeciez to sie k🤬a dziecku mowi ze tego czy tamtego nie wolno, jako dorosly czlowiek sam chce podejmowac decyzje, nawet kosztem wlasnego zdrowia czy zycia. Ale ludzie wola nie myslec, chca by za nich znajdywano i dawano prace, mowiono co maja robic... tak jest po prostu latwiej.