Panowie się fizyki uczą. Gdy był na to czas trzeba było grać w football, a teraz zatęsknili za wiedzą.
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
jak dla mnie trzeba być totalnym kretynem aby werbować się do wojska tylko po to żeby służyć "swojemu" kraju w innym państwie. Zabijać ludzi którzy nie stwarzają zagrożenia im i jego rodzinie. K🤬a żyjemy w takich czasach że chyba nie problem poczytać o tym i o wym w internecie i zrozumieć że ta wojna to wojna ludzi w garniturach. P🤬lona ideologia głupich amerykanów.
ziemniak1311 napisał/a:
jak dla mnie trzeba być totalnym kretynem aby werbować się do wojska tylko po to żeby służyć "swojemu" kraju w innym państwie. Zabijać ludzi którzy nie stwarzają zagrożenia im i jego rodzinie. K🤬a żyjemy w takich czasach że chyba nie problem poczytać o tym i o wym w internecie i zrozumieć że ta wojna to wojna ludzi w garniturach. P🤬lona ideologia głupich amerykanów.
tam się jedzie dla pieniędzy a nie żeby czegoś `bronić`

NATO jest już niepotrzebne, bo nie ma Żelaznej Kurtyny. Obecnie służy temu, żeby na legalu zrobić wjazd do jakiegoś biednego kraju, bo to w imię "demokracji", której i tak ci ludzie nie potrzebują.
Wiem że c🤬jowe jest pisać że było jak nie mam żadnych dowodów, ale było, dawno dość.
Szukał nie będę, przepraszam ;(
Szukał nie będę, przepraszam ;(

Gościu w 0:42 tak się spina, że jakby miał tatuaże to by mu popękały.
nanowaty napisał/a:
tam się jedzie dla pieniędzy a nie żeby czegoś `bronić`
Masz racje. Nie uwzględniłem tego argumentu.