podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!za mariusza zawsze piwo, chłopak jest genialny!
jednak mi bardziej przypadła do gustu jego improwizacja z Katowic
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!podpis użytkownika
Some say the end is near.Pamiętam jak oglądałem po jutubach Gienka Loskę, kiedy prawie nikt o nim nie słyszał. Wydaje mi się, że występ w (BO TO K🤬A) JA MAM TALENT sp🤬oliło mu trochę ścieżkę... no chyba, że o taki rodzaj sławy i twórczości mu chodziło. Od niedawna ślędzę Mańka i mam nadzieję, że nie podpisze kontaktu z cyrkiem i nie wystartuje w konkursie na najlepszą małpę.
podpis użytkownika
Jaranie się Magikiem,max kolonko TO PEDALSTWO !!Ciekawe ile % przeznacza na heroine?
Oczywiście, dla osób mających mniej do czynienia z muzyką, będzie to rewelacja. Zaskoczy to każdego, kto ma pierwszą styczność z pentatonikami / skalami i zobaczy, że można zagrać coś z kilku wybranych dźwięków, a wszystko będzie pasowało. Niestety, umiejętności improwizacyjnych ten gitarzysta nie ma. Na plus - że potrafi grać rytmicznie i miksować na żywo za pomocą urządzenia obsługiwanego nogą... ale technika gry nawet nie na poziomie liceum muzycznego.