Jak przeczytałem Mariusz to od razu skojarzyłem z Max Kolonko.
Tremolo (z wł. drżenie)-w grze na instrumentach szarpanych – na szybkim i częstym szarpaniu struny piórkiem celem uzyskania wrażenia ciągłości dźwięku.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A prawda jest taka że całkiem dużo Polskich zespołów i muzyków byłby bardziej znanych na świecie gdyby się lepiej ubierali, bo zestaw długie włosy w kucyk, glany i spodnie moro rozp🤬alają system na większości amatorskich koncertów rockowych na których bywam...
A co do umiejętności
no zajebiscie wymiata.
A co do umiejętności

tak, tak i owszem bardzo ładnie gra...
czucher j🤬y !!! ehhh k🤬a
czucher j🤬y !!! ehhh k🤬a

podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani
I taki właśnie artysta powinien wygrywać idole i całą resztę tych poj🤬ych programów, a nie jakaś 12 - letnia dziewczynka, której tatuś wykłada kase na te poj🤬e programy.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."

ale gówno, jak czytałem komentarze "o jaki talent, czemu takie osoby nie sa gwiazdami" bo takie osoby nauczyly sie grac dwie, trzy piosenki, brzdękoli sobie szybko tymi strunami i sie podniecacie tym ? ...gowno jak c🤬j
@up nie nauczyły się dwóch trzech piosenek tylko sami je komponują, a później nagrywają płytę i zdobywają uznanie krytyków muzycznych.. więc sam jesteś gówno jak c🤬j,
porządny człowiek, zabrał się od razu za strojenie jak skończył grać
porządny człowiek, zabrał się od razu za strojenie jak skończył grać
A ty też się nauczyłeś pisać parę wyrazów na klawiaturze i teraz "brzdękolisz" :]