Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Śmieszne że za korupcję skazani wychodzą, a ci co z tym walczyli idą do pierdla

Festiwal hipokryzji, głupoty i fanatyzmu obu stron sporu. Jedni krzyczą konstytucja, drudzy krzyczą samorządność, a jedni i drudzy na zmianę nasz wszystkich r🤬ają. Brawo Polacy, jak zwykle głupsi niż ustawa przewiduje
Jeśli już dajemy przyzwolenie na olewanie decyzji demokratycznie wybranych władz (ułaskawienie tych dwóch przez Dudę) to idziemy w kierunku anarchii. Ten sąd jest ok bo wydaje w nim wyrok syn szefowej biura poselskiego ministra MSWiA, a ten nie bo sędziego nie znam? Rozumiem, że jak prezydentem będzie ktoś z PO to jego też można będzie olewać "bo to nie mój prezydent"?
Jak Kwaśniewski ułaskawił Kalisza i Sobotkę tuż przed końcem kadencji to nikt dziś nie kwestionuje tych decyzji i panowie dzielnie dalej obrastają tłuszczem za nasze pieniądze. Hipokryzja czy głupota?
Ale przecież wszystko jest zgodnie z decyzjami demokratycznymi i praworządnością. Państwo wybrało w poprzednich wyborach PiS jako partię rządzącą, partia rządząca wyznaczyła niekompetentnego prezydenta, a niekompetentny prezydent postanowił ułaskawić dwie niewinne osoby (jeszcze do tego mylił to z uniewinnienem, wchodząc w kompetencje sądu), gdyż ich wyroki nie były wtedy prawomocne. Dopiero po ułaskawieniu, wyroki się uprawomocniły.
Platfus lubiący obciągać rudą pałe
Jedni chcą obciągać rudą pałę, ale nie mogą, bo rudy to hetero, a piszą to ci co mogliby obciągać pałę Kaczora, bo ten to akurat lubi
A co mieli lecieć do wójta Mrągowa by im legitne papiery zrobił do tajnej operacji?
Każdego można sprowokować do nielegalnego działania, wystarczy trochę motywacji; każdego można namówić do wszystkiego, wystarczy odpowiednia ilość kasy. Nie ma tu wyjątków, a kto tego nie rozumie, cóż... Zrobiłbyś loda każdemu, wystarczy 100 tysięcy złotych za każde obciąganie i nie jest to kwestia przekonań seksualnych tylko właściwej kwoty
Każdego można sprowokować do nielegalnego działania, wystarczy trochę motywacji; każdego można namówić do wszystkiego, wystarczy odpowiednia ilość kasy. Nie ma tu wyjątków, a kto tego nie rozumie, cóż... Zrobiłbyś loda każdemu, wystarczy 100 tysięcy złotych za każde obciąganie i nie jest to kwestia przekonań seksualnych tylko właściwej kwoty
Nie, nie każdego dareczku. Mierzysz innych swoja miarą. To tłumaczy dlaczego starasz się być usilnie takim fajnopolaczkiem.
Typowi Wyborcy PO tam , albo debile albo złodziejei przestępcy.
Śmieszne że za korupcję skazani wychodzą, a ci co z tym walczyli idą do pierdla
Osadzeni to są dosłownie typowi wyborczy PO

W Zakładzie Karnym we Wronkach (Wielkopolskie) z 1404 osadzonych głosować mogło 1380, a głosowało 1030, co daje 74,49 % frekwencji w wyborach do Sejmu i nieco mniej w wyborach do Senatu.
W głosowaniu do Sejmu zdecydowanie wygrała tu KO (500 głosów). Trzecia Droga dostała 188 głosów, a PiS - 84. Dalej są Lewica (72) i Konfederacja (42).
Z kolei w Zakładzie Karnym Nr 1 w Grudziądzu (Kujawsko-Pomorskie) frekwencja była dużo niższa - tylko 57,74 % z 1311 uprawnionych osadzonych wzięło udział w wyborach. A głosy rozłożyły się następująco: KO - 304, Trzecia Droga - 99, PiS - 92, Konfederacja - 75, Lewica - 63.
2 policjant złapał złodzieja ale że czapka była nieregulaminowa więc policjant poszedł siedzieć
3 87% Polaków to łapówkarze

Marek nie jest już analnym prawiczkiem
Propaganda sakiewiczowa zryła ci banię
Mówisz?
A tobie co zryło banię, że nie widzisz tego, że od zawsze na stołkach siedzą złodzieje? Jest debilu niepisana formuła: "Nowa władza nie szuka przekrętów byłych i chce aby ci co będą po nich, nie szukali później na nich". Takie słowa osobiście usłyszałem (przypadkiem) z ust pewnego, byłego dyrektora. PiS to złamał i będzie za to cierpiał, co zresztą mam w dupie, bo oni wszyscy to złodzieje i nikomu nie wierzę. Broń dalej swojego Tuska za fagasie.
Żyjesz w jakimś dziwnym przekonaniu że CBA namawia i namawiało biednych i niewinnych ludzi do brania łapówki. Nawet przez chwile nie przyszło Ci na myśl że CBA zostało uruchomione bo tamci brali pajde z własnej woli? Ta sytuacja doprowadziła do rozpadu koalicji i utraty władzy i żaden rząd nie doprowadziłby celowo do takich skutków. Krótko mówiąc były tam grube przekręty i to tyle w temacie.
Nie do końca jest to prawdą. PiS rozpisało nowe wybory, bo groziła im wielomilionowa kara za niewłaściwe wpływy finansowe podczas kampanii wyborczej. Koalicja z PiSem zawsze jest skazana na niepowodzenie, bo to największe oszołomy jakie tylko istnieją. Pomijam czekistę Ziobrę i jego koleżków. Byłem na szkoleniu z pracownikiem CBA. Ten kretyn, bo tak go widziałem, typował ludzi, mówiąc, że ma świetnie rozwiniętą intuicję, i "odgadywał" czym się w firmie zajmują. Nie trafił ani razu i stał się pośmiewiskiem. Kazał nam wcielać się w rolę rozmówców z petentami i od razu mówił kiedy założyłby podsłuch, a na ten zakwalifikowali się wszyscy, bo jak twierdził zachowujemy się za bardzo tak, albo srak. Znam kilku z CBA i twierdzę, że to takie same pojeby jak PiS
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie