Śmieszne że za korupcję skazani wychodzą, a ci co z tym walczyli idą do pierdla

Platfus lubiący obciągać rudą pałe
Jedni chcą obciągać rudą pałę, ale nie mogą, bo rudy to hetero, a piszą to ci co mogliby obciągać pałę Kaczora, bo ten to akurat lubi
A co mieli lecieć do wójta Mrągowa by im legitne papiery zrobił do tajnej operacji?
Każdego można sprowokować do nielegalnego działania, wystarczy trochę motywacji; każdego można namówić do wszystkiego, wystarczy odpowiednia ilość kasy. Nie ma tu wyjątków, a kto tego nie rozumie, cóż... Zrobiłbyś loda każdemu, wystarczy 100 tysięcy złotych za każde obciąganie i nie jest to kwestia przekonań seksualnych tylko właściwej kwoty
Każdego można sprowokować do nielegalnego działania, wystarczy trochę motywacji; każdego można namówić do wszystkiego, wystarczy odpowiednia ilość kasy. Nie ma tu wyjątków, a kto tego nie rozumie, cóż... Zrobiłbyś loda każdemu, wystarczy 100 tysięcy złotych za każde obciąganie i nie jest to kwestia przekonań seksualnych tylko właściwej kwoty
Nie, nie każdego dareczku. Mierzysz innych swoja miarą. To tłumaczy dlaczego starasz się być usilnie takim fajnopolaczkiem.
Typowi Wyborcy PO tam , albo debile albo złodziejei przestępcy.
Śmieszne że za korupcję skazani wychodzą, a ci co z tym walczyli idą do pierdla
Osadzeni to są dosłownie typowi wyborczy PO

W Zakładzie Karnym we Wronkach (Wielkopolskie) z 1404 osadzonych głosować mogło 1380, a głosowało 1030, co daje 74,49 % frekwencji w wyborach do Sejmu i nieco mniej w wyborach do Senatu.
W głosowaniu do Sejmu zdecydowanie wygrała tu KO (500 głosów). Trzecia Droga dostała 188 głosów, a PiS - 84. Dalej są Lewica (72) i Konfederacja (42).
Z kolei w Zakładzie Karnym Nr 1 w Grudziądzu (Kujawsko-Pomorskie) frekwencja była dużo niższa - tylko 57,74 % z 1311 uprawnionych osadzonych wzięło udział w wyborach. A głosy rozłożyły się następująco: KO - 304, Trzecia Droga - 99, PiS - 92, Konfederacja - 75, Lewica - 63.
2 policjant złapał złodzieja ale że czapka była nieregulaminowa więc policjant poszedł siedzieć
3 87% Polaków to łapówkarze

Marek nie jest już analnym prawiczkiem
Propaganda sakiewiczowa zryła ci banię
Mówisz?
A tobie co zryło banię, że nie widzisz tego, że od zawsze na stołkach siedzą złodzieje? Jest debilu niepisana formuła: "Nowa władza nie szuka przekrętów byłych i chce aby ci co będą po nich, nie szukali później na nich". Takie słowa osobiście usłyszałem (przypadkiem) z ust pewnego, byłego dyrektora. PiS to złamał i będzie za to cierpiał, co zresztą mam w dupie, bo oni wszyscy to złodzieje i nikomu nie wierzę. Broń dalej swojego Tuska za fagasie.
Żyjesz w jakimś dziwnym przekonaniu że CBA namawia i namawiało biednych i niewinnych ludzi do brania łapówki. Nawet przez chwile nie przyszło Ci na myśl że CBA zostało uruchomione bo tamci brali pajde z własnej woli? Ta sytuacja doprowadziła do rozpadu koalicji i utraty władzy i żaden rząd nie doprowadziłby celowo do takich skutków. Krótko mówiąc były tam grube przekręty i to tyle w temacie.
Nie do końca jest to prawdą. PiS rozpisało nowe wybory, bo groziła im wielomilionowa kara za niewłaściwe wpływy finansowe podczas kampanii wyborczej. Koalicja z PiSem zawsze jest skazana na niepowodzenie, bo to największe oszołomy jakie tylko istnieją. Pomijam czekistę Ziobrę i jego koleżków. Byłem na szkoleniu z pracownikiem CBA. Ten kretyn, bo tak go widziałem, typował ludzi, mówiąc, że ma świetnie rozwiniętą intuicję, i "odgadywał" czym się w firmie zajmują. Nie trafił ani razu i stał się pośmiewiskiem. Kazał nam wcielać się w rolę rozmówców z petentami i od razu mówił kiedy założyłby podsłuch, a na ten zakwalifikowali się wszyscy, bo jak twierdził zachowujemy się za bardzo tak, albo srak. Znam kilku z CBA i twierdzę, że to takie same pojeby jak PiS
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie