Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Mariusz Max Kolonko jednak nie mówi jak jest?
konto usunięte • 2013-06-07, 20:21
Większość sadoli ma tutaj ogromny szacunek do Maxa Kolonko, sięgający niemal jakiejś armii jego wyznawców. Jak się okazuje, ostatni film Pana Maxa ("GOTCHA JOURNALISM po polsku") jednak zweryfikował trochę jego "prawdomówność" w ramach zwykłego populizmu, o który już wcześniej wiele osób go podejrzewało.

Słowa o prof. Pawłowicz nie do końca trafne, a rzekome "fakty" mocno naciągane:

Kilka rzeczy w tej krytyce też jest nie do końca trafnych, czy profesjonalnych, natomiast mimo wszystko Kolonko wypowiadając się na tematy polskie powinien trochę więcej uwagi poświęcić detalom, a nie szukać taniej sensacji. Polecam przeczytać cały artykuł:
natemat.pl/63983,gacie-journalism-mariusz-max-kolonko-bredzi-a-nie-mowi-jak-jest
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-06-09, 23:45
Mogła odmówić wywiadu. Normalny człowiek nie zachowuje się tak jak ona wtedy.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 23:51 1
Zobaczyłem niebieski nick to chciałem dać "ignoruj" ale tyle zabawnych komentarzy by mnie ominęło...
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 23:53 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 23:58 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rufus90 2013-06-10, 0:10 15
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 0:34 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 0:45 4
Możecie mi powiedzieć, czemu ostatni dostał bana za swoje wypowiedzi, podczas gdy SzyderczyHalas nie ma żadnego ostrzeżenia? (porównajcie sami treść komentarzy)

Z sadistica robi się powoli kolejny poprawie polityczny portal do zarabiania pienionszków (vel drugi kfejk).

Swoją drogą porównajcie też sposób nagrywania filmików MMK i SH: pierwszy mówi 10 minut bez zająknięcia, drugi ma cięcie co 2 słowa bo chyba zdania nie potrafi sklecić bez pauzy

MMK trochę poniosła jego popularność, oby się opamiętał i powrócił do stylu poprzednich filmików bardziej, a nie szukania takich sensacji (szczególnie nie przygotowując się do tematu, jak sam to stwierdził).
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 0:47 5
Zgłoś
pudel89 2013-06-10, 1:03 7
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 1:22 2
pudel89,
Naiwnyś. Kasa się tylko liczy. Kasa i poprawność polityczna.
Zgłoś
pudel89 2013-06-10, 1:27 2
@up: Może i jestem naiwny ale uważam, że kasa to nie wszystko i są ważniejsze wartości. I mam nadzieję, że nie tylko ja myślę podobnie i że mój ulubiony portal nie zamieni się w bagno przez takie tematy i takich partnerów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 1:31 9
Zgłoś
mefju90 2013-06-10, 1:46 1
kolega po 3ciej stronie coś zamilkł, oj a tak miło sie czytało
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 1:52 2
Nomercyy napisał/a:

Powinniście pielęgnować prostego użytkownika jak paprotkę w doniczce, aby nie przeszedł na inne portal typu Kwejk, JebzDzidy, tylko został na naszym kochanym przez wszystkich - Sadolu.

Za resztę posta masz piwko, ale co do Kwejka i JebzDzidy to nie trafiłeś akurat, bo kwejk, jeb z dzidy i sadistic mają jednego właściciela, więc w ten sposób by zbytnio strat nie zaznali
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-10, 1:54
POLAK_nie_polaczek napisał/a:

Za resztę posta masz piwko, ale co do Kwejka i JebzDzidy to nie trafiłeś akurat, bo kwejk, jeb z dzidy i sadistic mają jednego właściciela, więc w ten sposób by zbytnio strat nie zaznali

No proszę, o tym nie wiedziałem, ale jak mówią, uczymy się całe życie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem