xiontZ napisał/a:
@jeloo,avalanch,norek911 i wielu innych, tez na początku pomyślałem tak jak wy ale zastanówcie się teraz chwile i pewnie przyznacie mi rację. Otóż za niekaranie za posty sprzeczne z prawem w Polsce, Sadistic.pl i jego właściciele mogą zostać pociągnięci do odpowiedzialności karnej. Ojcowie Założyciele nie chcą pewnie aby ich "dziecko" a zarazem źródło dochodu zostało zamknięte z takiego powodu. Cenzura? Tego się nie uniknie żyjąc w takim państwie jak to. Inna sprawa, że muzułmanie na swoich portalach nie są karani za tego typu teksty o Europejczykach, Amerykanach itp. Nie zmienia to jednak faktu, że bezsensownie agresywne komentarze pisane na kilogramy a mogące zaszkodzić naszemu portalowi siłą rzeczy będą usuwane i karane. Tak, NASZEMU portalowi bo to my go tworzymy. Wszyscy po trochu. Spójrzcie może z innej strony, debilne i agresywne komentarze zanikną na rzecz tych bardziej merytorycznych. Kończąc chciałbym tylko jeszcze prosić Władców Portalu aby nie przesadzali z karaniem użyszkodników warnami tam gdzie to nie jest konieczne i nie próbowali takimi metodami pokazać nam gdzie nasze miejsce (jak w przypadku ukarania użytkownika VanHellsingPL czy jakoś tak-trochę na wyrost, nie?
).
Owszem, zgadzam się z tobą. Debilne komentarze trzeba ukrócić. A nawet największą obrazę można ubrać w piękne słowa, i każdy będzie wiedział o co chodzi. Jednak mój post miał na celu zwrócić uwagę na co innego. Problem tkwi w tym, że jeden oberwał, a drugi nie dostał nic, mimo, że ja za już użycie emotki "xDD" dostałbym warna od razu, a tamten używał jej w ilościach hurtowych. Nie mówię, że Ci pierwsi nie zasłużyli. Ale jeśli już przestrzegamy regulaminu, to w stosunku do wszystkich.