SzyderczyHalas napisał/a:
Dlaczego obrażasz moją osobę, pisząc, że jest "ch*jowa"? Skąd wiesz jak długo ja tu jestem?
Nie próbuję się wcale wybić, chciałem porozmawiać na temat Maxa,
problem polega na tym, że my nie chcemy rozmawiać z osobą, która reklamuje swój nienajawyższych lotów kanał na yt
Proszę o dowód, że robię to w sposób zakłamany. Proszę o dowód, że Max Kolonko jest ode mnie mądrzejszy.
Jest głupszy, a to, że ty bezskutecznie próbujesz znaleźć poklask u gimbusów, a on robi hajs na 2 kontynentach i ludzie chcą go słuchać to tylko niesprawiedliwość losu.
Proszę o dowód, że bardziej znane osoby mają immunitet, w związku z którym nie wolno z nimi polemizować, ani poddawać ich krytyce.
Po prostu Max to nie twoja kategoria wagowa. Po cichu liczysz, że nie mając żadnego dorobku Max ci odpowie i świat o tobie usłyszy
Cytuję zdanie, do którego się odnoszę, żebyś łatwiej mógł zrozumieć, bo i tak masz już wystarczające problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
Nie, ty cytujesz po pół zdania.
ostatni napisał/a:
Dlaczego drugi raz mnie obrażasz i piszesz, że jestem moja osoba jest "ch*jowa"?
Czy mówienie, że kupa śmierdzi jest obrażaniem kupy?
Cytat:
Dlaczego drugi raz mnie obrażasz i piszesz, że jestem moja osoba jest "ch*jowa"?
Ojej, a ty nie znasz Maxa. Z resztą zajrzałem w twój profil, obejrzałem 1 filmik z twojego kanału w ten sposób zyskujesz wyświetlenia biedaczku i szybko tracisz potencjalne, bo jakość twojej twórczości i osoby skutecznie odstrasza, i wyrobiłem sobie zdanie na takiej samej podstawie, na jakiej ty wyrobiłeś sobie zdanie na temat Maxa
No spokojnie, jak będę w wieku Maxa, to też zbiorę swoje 100 tysięcy, mam na to jeszcze 18 lat
No to się już całkiem stoczysz, bo od samego zioła nie będziesz miał takich halunów...no chyba, że chcesz przez 18 lat zbierać 100 tysięcy subów, niezłe tempo
Ps.