Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
Mariusz Max Kolonko jednak nie mówi jak jest?
konto usunięte • 2013-06-07, 20:21
Większość sadoli ma tutaj ogromny szacunek do Maxa Kolonko, sięgający niemal jakiejś armii jego wyznawców. Jak się okazuje, ostatni film Pana Maxa ("GOTCHA JOURNALISM po polsku") jednak zweryfikował trochę jego "prawdomówność" w ramach zwykłego populizmu, o który już wcześniej wiele osób go podejrzewało.

Słowa o prof. Pawłowicz nie do końca trafne, a rzekome "fakty" mocno naciągane:

Kilka rzeczy w tej krytyce też jest nie do końca trafnych, czy profesjonalnych, natomiast mimo wszystko Kolonko wypowiadając się na tematy polskie powinien trochę więcej uwagi poświęcić detalom, a nie szukać taniej sensacji. Polecam przeczytać cały artykuł:
natemat.pl/63983,gacie-journalism-mariusz-max-kolonko-bredzi-a-nie-mowi-jak-jest
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adias100 2013-06-09, 21:27 21
Dobra wstawię, bo ktoś i tak lepiej wytłumaczył to ode mnie.

I wynocha mi stąd z tym shitem
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:32 1
gąsior wygląda jak wymuskany pedał, kogo obchodzi co ktoś taki ma do powiedzenia?
Zgłoś
dog_1 2013-06-09, 21:33 1
Ale się spinacie, też lubię Maksa za to jak przekazuje informacje, bardzo retorycznie. Na temat p. Pawłowicz jest prosta sprawa, telewizja ją wykorzystała by ośmieszyć, nie ważne jakiego sposobu by użyli to i tak osiągnęli by cel. Pani Pawłowicz ma po prostu wysoką tonację głosu i zawsze wydaje się że krzyczy.Taką ma barwę głosu. No i ten niski usytuowany mikrofon...
Sponsor, zebrał 25 piwek po 2 dniach na poczekalni więc naprawdę nie ma co się obawiać, nawet powyższy suchar pana B. szybciej wbił się.
Ja na zaś by się nie denerwować wciskam ignoruj. Pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:33 2
SzyderczyHalas napisał/a:

xDDDD Ja jebie, mój kanał jest kanałem rozrywkowym, a nie informacyjnym i większość "prawd" tam podawanych jest fikcją. Nikt tego nie bierze na poważnie. Witamy w inernecie.

Natomiast wracając do tematu, odnoszę wrażenie, że Max prowadzi kanał informacyjny, więc powinien weryfikować zdarzenia, na których opiera swoje wypowiedzi. Chyba, że też sobie robi jaja, wtedy spoko, dostarcza dobrej rozrwyki, nie przyczepiam się.

Gracjan Roztocki też miał siłę przebicia. Siła przebicia nie świadczy w żaden sposób o poziomie "dziennikarstwa" Maxa Kolonko.

Sugerowanie, że łamanie regulaminu forum, na którym się postuje to powód do dumy. Logika motzno, podbijam.

ty i rozrywka? raczej tandeta do kwadratu partner z koziej dupy cia..papapa byliby zadowoleni
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:41 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:42 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:43 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:43 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:44 6
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:45
Max. Powiedz jak jest.
Zgłoś
Klausu 2013-06-09, 21:45
Cóż nie ma z MMK nic wspólnego a go neguje. Powiedz mu to w oczy mądralo
Zgłoś
Silnoręki 2013-06-09, 21:46 1
Na piwa na tym portal nie licz. WON
Zgłoś
Anders Breivik 2013-06-09, 21:46 9
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-09, 21:54 4
Zgłoś
sidian 2013-06-09, 21:58 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem