👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oh popielniczka88 wydaje mi sie ze to odbiegasz lekko od swojej ligi, przyglupem oh ha ha ha jak fajnie byc, gdy czytam '' i tu się nie piszę (Bez urazy) tylko gnębisz,gnoisz i jedziesz Wszystkich'' to ciebie chyba jechali
ale to tylko ciebie podnieca wiec nie bede sie rozpisywal.
Do szkoly to moze przekroczysz 100 iq.
Szkoda ze sadistic nie ma potwierdzenia wieku np za pomoca karty kredytowej oh jak by to przerzedzilo te dzieci i na dziedobry wjazdowy wiek 25 lat

Do szkoly to moze przekroczysz 100 iq.
Szkoda ze sadistic nie ma potwierdzenia wieku np za pomoca karty kredytowej oh jak by to przerzedzilo te dzieci i na dziedobry wjazdowy wiek 25 lat

Tego na 3 zdjęciu też r🤬ał? Ta dziewczyna chyba w pitbullu grała.

rafal327 napisał/a:
ej jak się robi takie odniesienie do czyjegoś komenta jakie zrobił np popielniczka88 ?
O tak

Mariusz zaczyna mówić rzeczy, które nakłaniają ludzi do myślenia. A ludzie "u góry" nie lubią, jak ludzie "u dołu" zaczynają myśleć. Więc szybko ośmieszmy go, żeby ludzi go nie słuchali! Musimy zniszczyć jego reputacje pokazując normalne zachowania w negatywnym świetle. Niech ludzie myślą, że to co robi jest głupie i nie należy go słuchać.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie