Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bollol_stern 2016-06-21, 9:42 1
Mariusz, Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!!!

Jedno mnie dziwi, wyszedłeś z paki i znowu łapy w kajdany pakujesz?
Zgłoś
parolpl 2016-06-21, 10:03 2
A może to był jego sposób na życie. Zgw🤬cił dla sławy, a potem się ustatkuje i będzie dorabiał jako ekspert w sprawie pedofili i pisał książki. (już takie przypadki bywały ).
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-21, 10:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-21, 10:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maniakDVD 2016-06-21, 12:01
Tak mi się przypomniało. Charlie Manson też znalazł sobie żonę, później okazało się, że zrobiła to, żeby zrobić z jego ciała atrakcję turystyczną.
Zgłoś
Merkel 2016-06-21, 12:13 1
Chyba jednak proste rozwiązania są najlepsze...

Zgłoś
MadDave 2016-06-21, 12:33
Zgłoś
Zielonek92 2016-06-21, 12:42
A ja myślałem że go powiesili w więzieniu... ;/
Zgłoś
angelolog 2016-06-21, 13:18
@up@up a ja myślę, że to dla niego będzie tylko przykrywka... No bo złodziej nie kradnie na własnym podwórku, a to, że co jakiś czas sobie zniknie jakiś młody chłopczyk w obrębie miejsca zamieszkania to już nie będzie jego wina... No bo co? Ma alibi...
Zgłoś
mamurra 2016-06-21, 13:52
mrlewy napisał/a:

Plan, który na przykład zakładałby wybranie spośród swoich wielbicielek jakiejś głupiej dupy (najlepiej z dzieckiem), którą będzie można urobić pokazując swoją wrażliwą, zresocjalizowaną stronę (co przy okazji pomoże ugłaskać ludzi mających głos odnośnie chociażby jego uwolnienia), a następnie po wyjściu z ośrodka i uśpieniu czujności wszystkich, puszczeniu wodzy zwyrolskiej fantazji chociażby robiąc jakąś pedofilską jatkę na córce oraz jej koleżankach?

Na to nie trzeba nawet wpadać samodzielnie, wystarczy przeczytać "Lolitę" Nabokowa (albo obejrzeć film).
Zgłoś
shin69 2016-06-21, 14:45
Chyba wiadomym jest, że to ścierwo pedofilskie utrzymało się przy życiu tylko dzięki politykom, którzy celowo wstrzymywali wykonanie wyroków śmierci? I co najlepsze bez jakiejkolwiek ustawy, specustawy..
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-21, 15:09
Ale zapłon ma autor. JA już pisałam o tym na Sadisticu parę dni temu.

Ale niech będzie, w końcu są ludzie i są "ludzie" - a Trynkiewicz raczej się do tej drugiej kategorii zalicza.

Co mnie jednak najbardziej rozwala, to to, iż jego nowa małżonka ma nastoletnią córkę, tak?

Idealny ojczym jak dla mnie
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-21, 15:13
Niby wiedziałem, że baby są po*ebane, ale po tym co tu usłyszałem, to normalnie ręce opadają.
Tracę reszki wiary w kobiety.
Zgłoś
filipczax_ck 2016-06-21, 15:54
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-21, 17:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem